Snelevacature Amsterdam

Abdominale Pijn (Buikpijn)

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Wat kan leiden tot buikpijn? Wat remedies van het huis direct aan het werk? Wanneer moet u een arts raadplegen? Hier vindt u de meest belangrijke antwoorden!

  Buikpijn kunnen tekenen zijn van een ernstige ziekte, vooral als ze zijn erg sterk en plots optreden.

  Wat is buikpijn?

  Pijn in de onderbuik optreden in zeer verschillende vormen. U kunt gebruik maken van de bovenste of het onderste gedeelte van de buik met betrekking tot of ver boven de buik, stralend, bijvoorbeeld in de buik of in de rug. Soms is de pijn-walking, Wandelen, of het wijzigen van uw karakter. Zodra krampen optreden, kan het een saaie onaangename pijn golf Druk op. Als de buikpijn over een periode van drie maanden, Artsen classificeren als chronische.

  Bauchschmerzen können sehr unangenehm sein

  Buikpijn kan zeer vervelend zijn, maar zijn meestal onschuldig

  Buikpijn is ook zo vaak als gevolg van problemen met andere organen manifesteren zich in onze perceptie, vaak in de buik – hoewel ze hebben hun oorsprong in andere gebieden van het lichaam. De buikholte loopt van de onderste ribben naar de Lies. Hier, onder andere, maag, darmen, lever, alvleesklier, milt, nieren en urinewegen zijn blaas. Andere organen zoals het hart, de longen, baarmoeder en eierstokken kan ook leiden tot buikpijn. Daarnaast zijn er veel mensen reageren op Stress of Zorgen, met pijn in de buik. Het dieet speelt ook een grote rol. Die klaagt constant over buikpijn na het eten of ongemakkelijk voelt, moet je zeker verduidelijken of een intolerantie voor een bepaalde stof aanwezig is. Voor Artsen is het daarom erg belangrijk dat je weet hoe nauw de klachten en uit te drukken, maar ook de situaties waarin ze zich voordoen.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top