Snelevacature Amsterdam

Antifungale therapie genezen mijn voortdurende hik

Eine Pilzinfektion in der Speiseröhre kann chronischen Schluckauf verursachen
Een ontsteking van de slokdarm de schimmel Candida albicans kan leiden tot aanhoudende hik. Deze schimmel is niet te vinden op een groot aantal tandheelkundige prothesen Als een hik verdwijnt na enkele dagen, kan de oorzaak een schimmelinfectie – als met Liselotte M. (65). Lees hier hun verhaal.

Met een luide hik, Liselotte M. kwam als een patiënt in de spreekkamer van Dr. med. Tanja Lehmann. Het eerste nummer van de internist: “Hoe lang heb je de hik?” “De afgelopen drie weken, hij plagen mij. Alles begon heel onschuldig met een paar Hicksern. In die tijd waren er een maximum van vijf, zes in een rij. Maar de aanvallen nam van dag tot dag. Nu heb ik geen tijd om te rusten. En de aanvallen zijn zeer pijnlijk. Ik heb geprobeerd alle soorten remedies van het huis, maar niets hielp.”

Aangezien een dergelijke aanhoudende hik, hik is, het kan te wijten zijn aan gevaarlijke aandoeningen zoals ontsteking van de alvleesklier of van de zogenaamde Mittelfells, evenals ziekten van de maag, wilde weten van de geneesheer-specialist voor Inwendige geneeskunde, als Mevrouw M. had geen andere klachten.

“Ja, voor de dagen nu, ik merk pijn achter het borstbeen. Deze stralen naar de achterzijde. Ik vermoed echter, dat de hik heeft iets te maken met mijn Tanden. Ik heb het zes weken geleden. Zo begon hij korte tijd daarna, dacht ik bij mezelf, als de prothese kan worden veroorzaakt. Mijn tandarts zei dat het mogelijk was.”

Deposito ‘ s op de Tanden als een oorzaak van de hik

De Dokter vroeg aan de patiënt om de mond te openen. Als u ontdekt op de Tanden voor het neerslaan van de wit. In je strottenhoofd, hetzelfde pad was. Een Reflectie van de slokdarm bleek dat gevormd was er, een paar mm groot witachtige vlekken. De omgeving van de kudde was veel rood, en in sommige van deze foci, ze ontdekt kleine zweren.

Deze bevinding is typisch voor een ontsteking van de slokdarm de schimmel Candida albicans. Hij is te vinden op bijna elke tandheelkundige prothese. Maar waarom hij het had opgenomen met Mevrouw M. in de slokdarm, en zelfs ontsteking veroorzaakt? Omdat deze inflammatoire aandachtspunten waren de oorzaak van de chronische hik en pijn. De Dokter ging, dus zijn, dat een verdediging was een zwakte.

“Kan ik je helpen,” zegt de patiënt. “Ik heb de neiging voor een jaar om spasmen van de luchtwegen, en kreeg, voordat ik behandeld werd, daarom, astma-aanvallen. Om deze reden, het verspillen van mijn dokter schreef me een Püster met een cortisone-met een medium. Nu ik weet dat in de beschrijving van deze drug op de mogelijkheid van een verstoring van het lichaam van de verdediging en dus van een schimmelinfectie.”

Voor de behandeling van Mevrouw M. had om na iedere maaltijd de Prothese en de mond met mondwater spoelen. Daarnaast is de arts voorgeschreven tabletten die je moet meerdere keren per dag voor een zuigen.

Infecties met schimmels ziekteverwekkers

Op de menselijke huid en in onze omgeving, schimmelsporen zijn voortdurend. Als het lichaam verzwakt is en zijn eigen verdediging, kunnen ze infecties veroorzaken. De zorg is niet alleen de huid maar ook de inwendige organen. In het geval van prothese-makers is voornamelijk vergeven van de slokdarm, die kan zeer pijnlijk zijn.

Geef een reactie

Scroll To Top