Snelevacature Amsterdam

Antioxidanten: 10 veelvoorkomende fouten te antioxidanten

Er zijn anti-oxyderende stoffen, zoals vitaminen, carotenoïden, of plantenextracten en OPC, er zijn veel fouten die onderdeel zijn van hardnekkige en opnieuw en opnieuw, door de helft-op de hoogte media. De Maastrichtse wetenschappers op het terrein in een gespecialiseerde publicatie, met de tien meest voorkomende fouten aan anti-oxidanten.

Aan de Universiteit van Maastricht in Nederland, er is een op de toekomst georiënteerde faculteit met de naam van “health, medicine and life Sciences”. Deze titel suggereert dat men heeft om bevrijd te worden hier uit de klassieke corset medische faculteiten. Praktijk-gerelateerd onderzoek en onderwijs, in Maastricht, dit is de zogenaamde “probleem georiënteerd onderwijs”, in de hoofdstad van de provincie Limburg midden in het centrum.

Deze bewering volgt ook Haenen het onderzoek overzicht van de hoogleraren van de Afdeling toxicologie Basks Bast en Guido R. M. M., waarin je fouten, schoon met de tien Belangrijkste antioxidanten.1

Het belangrijkste station van de twee wetenschappers is het feit dat wijdverspreide polariserende uitspraken te antioxidanten verhinderen het onderzoek op dit gebied aanzienlijk, evenals de consumenten en zelfs wetenschappers in verwarring. Verklaringen kleppen met ideologische afkeer, de tegen-argumenten van toepassing. Als een bron van gezondheid bijna vergoddelijkt, en door anderen als zeer gevaarlijk en giftig, verdomme, is het zo moeilijk om de ware betekenis van anti-oxidant bewustzijn.

Antioxidanten kunnen niet alle ziekten genezen verhoging van de mortaliteit, maar te veel van het Goede negatieve gevolgen hebben

10 fouten te antioxidanten

Antioxidanten kunnen heilden een ziekte

Heilung Krankheiten AntioxidantienDus Bast en Haenen, een niveaus, ten eerste, de bewering dat antioxidanten kan alle ziekten genezen, als onjuist. Antioxidanten kunnen beschermen tegen de negatieve effecten van reactieve zuurstof species (ROS), folky “radicalen” of “vrije radicalen”.

Het bewijs dat ze effectief zijn tegen ziekten die ontstaan als gevolg van de ROS, met weinig overtuigend bewijs. Hier zijn de anti-oxidanten en wordt beschouwd als te veel.

Antioxidanten verhogen sterfte

Echter, de resultaten van een recente Meta-moeten worden verbannen naar de analyse in het rijk van sagen, volgens welke de suppletie van anti-oxidanten verhoogt het sterftecijfer. Een verder onderzoek is gebleken dat geen van de studies gebruikt voor deze verklaring, de sterfte vragen in de focus en het resultaat van de Meta-analyse, daarom, in uitgelegd.

De meer anti-oxidanten, hoe beter

Dat anti-oxidanten kunnen niet worden gebruikt in combinatie met een toegenomen mortaliteit, is niet te zeggen, echter, dat bij het nemen van een voedingssupplement op basis van het Motto “meer is beter” – methode kan worden. Zelfs als een van de instelling is aanbevolen de vaders van de biochemie, de nobelprijswinnaar Linus Carl Pauling, bijvoorbeeld, een dagelijkse dosis van 1000 milligram van de anti-oxidant Vitamine C om de gezondheid te bevorderen, maar met zoals gemeld een hoge inname van hoeveelheden en af en toe toxische effecten.

Dit is niet om te zeggen dat een van de aanbevolen dagelijkse dosis van 75 tot 90 milligram van de wijsheid is tot het laatste eind. Het is gewoon een kwestie van dat onderzoek is te bepalen veel van de risico-Voordeel verhouding optimaal is. Voor Vitamine C, veel voedingsdeskundigen adviseren over 200 mg tot 2000 mg per dag, de RDA (de wet past bij het niveau van de minimale aanbevolen dagelijkse inname), maar slechts op 80 mg per dag.

Hoge doses antioxidanten werken, zelfs pro-oxidatieve

granatapfel vitamin C hochdosiert“Elke antioxidant is uniek, dat maakt generalisaties onmogelijk, behalve dat zeer hoge bedragen van pro-oxidant.” Dit is een andere fout.

Zelfs bij zeer sterke Overdosis kan worden gekoppeld van stoffen met ongewenste bijwerkingen, kan worden beweerd dat hoge doses antioxidanten pro-oxidant waardoor de effecten werken omkering. Nogmaals, het is de ascorbinezuur (Vitamine C), de aanvang van de tegenargumenten. Wanneer Vitamine C is het echt zo dat zeer kleine hoeveelheden (in het bereik van een paar mg per dag) pro-oxidant en anti-oxidant effect treedt alleen op bij hogere concentraties (100 mg).

Elke antioxidant werkt in een soortgelijke

Als de vijfde van valse informatie, het Limburg, wetenschappers mark, in de veronderstelling dat elke antioxidant werkt op een soortgelijke manier. Integendeel, het is een heel andere chemische stoffen uit de groepen van Thiolen, fenolen en aminen, die hydrofiel of lipofiele eigenschappen, d.w.z. een interactie met water of vet, evenals unieke biochemische Profielen, die een beroep op zeer uiteenlopende biologische mechanismen van de actie.

Antioxidanten zijn niet-actieve stoffen en ineffectief

Het is nog steeds een denkfout, de antioxidanten inactief waren, want u kunt het gewoon sneller tegen vrije radicalen als endogene, of het lichaamseigen moleculen. Je laat heel goed de plaatselijke-en indirecte schade, zoals anti-inflammatoire activiteiten en daarom kunnen voor van alles om te Overleven in een zuurstofrijke omgeving.

De antioxidant Status is een maat voor de mate van gezondheid

studie vitamin AntioxidantienMet verschillende methoden van het niveau van antioxidanten in het bloed plasma is bepaald. Dit kan heel goed geïnterpreteerd worden als indicatoren voor de Ernst van een bepaalde stoornis, maar niet algemeen de jaarrekening van een Algemene staat van gezondheid.

De Tests zijn niet-specifiek en houden geen rekening met de fundamenteel verschillende biochemische Profielen van de individuele antioxidanten. De specifieke Status van de individuele antioxidanten kunnen een indicator zijn van verschillende ziekten.

Antioxidanten zijn verbruikt als ze eenmaal zijn ongeldig

Niet per se waar, in de veronderstelling dat anti-oxidanten, als ze eenmaal zijn geoxideerd, niet-actief en zijn impact verliest. Geoxideerde anti-oxidanten kunnen blijven van kracht. De twee nederlandse onderzoekers, de dihydro-liponzuur, die blijft als een vrije radicalen actief, zelfs als het wordt geoxideerd.

Natuurlijke antioxidanten zijn beter dan synthetische

Antioxidantien natürlich oder synthetischZelfs als het vaak een voorkeur levensstijl, een verzet tegen alle Synthetische dus een bepaalde hoeveelheid chemo fobie van de dag, natuurlijk afgeleid van anti-oxidanten, maar in geen geval worden kunstmatig te superieur.

Nou, sommige van de biologische anti-oxidanten zijn door de onnavolgbare complexiteit van hun Verbindingen is meer effectief dan in de laboratorium-en-klare producten. Dit hoeft niet altijd zo te zijn. Voor Vitamine E, Vitamine C, de synthetische vormen van de anti-oxidant, E-Vitamine R,R,R-Tocoferol of L-ascorbinezuur chemisch, moleculair, zijn volledig identiek aan de natuurlijke vormen.

Interessante natuurlijke Vitamine E, de chemische variant – ook al hebben ze dezelfde moleculaire structuur – de effectiviteit van de leidinggevende. In het geval van Vitamine C, maar er zijn geen verschillen. Het hangt af van het individuele geval.

Medicatie kan niet worden effectieve anti-oxidant

Eindelijk, het is vaak beweerd dat de antioxidatieve eigenschappen van drugs, in de formule, gepland of niet, zijn niet effectief. Hier is de rivier de Maas tot het verlenen van een trechter die specifieke effecten zijn moeilijk te sluiten op een levend onderwerp. Echter is het je opgevallen dat in de studies die beweren dat de inactiviteit van anti-oxidanten, toxiciteit, en zelfs sterfte-bevorderende eigenschappen worden gepostuleerd. Dit is afgewezen door de twee onderzoekers als een paradox.

Bron:

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top