Snelevacature Amsterdam

Baby ‘ s nemen veel koolhydraten, zelfs wanneer ze de volwassenen Overgewicht

Te veel koolhydraten in de baby-voedsel-programma van de stofwisseling voor een levensduur van obesitas. Zelfs degenen die als volwassene op een dieet volgen, hebben minder kans om te kunnen afslanken, volgens een studie uit de Verenigde Staten.

Veel mensen hebben de indruk dat je nodig hebt om te kijken naar een fluitje van een cent, alleen maar om de een of andere pond. De milieu bespot vaak zijn dergelijke schattingen. Misschien ten onrechte, als een Amerikaanse studie toont. Een team van onderzoekers van de Universiteit van Buffalo in de staat New York, USA, heeft gevonden in een studie op ratten, die het voedsel gegeven aan de jonge dieren na de geboorte en in de eerste fase van het leven, Overgewicht heeft een beslissende invloed op de neiging tot zwaarlijvigheid en zelfs Vet.1 Als de sleutel, de wetenschappers blijken te zijn koolhydraten.

Gewichtstoename, zelfs als calorie-reductie

Specifiek zijn de pups van ratten werden grootgebracht met melk, die overeenkwamen met de in de samenstelling van dat van de moeder dier, zodat de levering van energie en meer op vet-basis, of ze kregen een melk die werd verrijkt met koolhydraten, maar dezelfde calorische waarde als de eerste melk. De calorie verbruik van jonge dieren is hetzelfde.

insulin blutzucker messenDoor de verschillen van de normale voeding, maar is opgetreden in de groep, rekening houdend met de koolhydraat-verschoven melk, tot de ontwikkeling van hyperinsulinisme, zodat het aanzienlijk verhogen van de hoeveelheid Insuline in het bloed. Dit hyperinsulinisme wordt beschouwd als een voorloper van obesitas en type 2 Diabetes. De onderzoekers spreken hier van een metabole programmering. Deze programmering kan blijven een leven lang effectief, en gewichtstoename als obesitas verhogen, als in de volwassenheid, de calorische voeding is tijdelijk beperkt.

In het geval van babyvoeding voor verborgen koolhydraten aandacht

Dit resultaat is zeer relevant ook voor de menselijke voeding. In feite, fondsen en sappen voor baby ‘ s in veel van de gerechten zeer grote hoeveelheden koolhydraten in de vorm van suiker en zetmeel. Een kijk op de verpakking niet blijkt dat de samenstelling, vaak op het eerste gezicht. In plaats van suiker, fructose, glucose, Maltose of sucrose kan worden geschreven.

Speciale voorzichtigheid is geboden als er meerdere benamingen voor suiker zijn gegeven. Meestal gebeurt dit tegen de Achtergrond dat het belangrijkste ingrediënt is de “suiker” is niet nodig om aan de top van de lijst. Als een praktische opmerking, de wetenschappers van Buffalo afleiden, daarom, dat baby ‘ s zijn gevoelig op hun latere leven, minder overgewicht, als de eerste levering van het vaste voedsel maakt gebruik later.

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top