Snelevacature Amsterdam

De oorzaak van een verkoudheid bij kinderen beroerte?

Erkältungen erhöhen Schlaganfall-Risiko bei Kindern
Ouders moeten ervoor zorgen dat uw kind is hersteld van zijn verkoudheid. Omdat de onderzoekers vonden dat de longziekte bij kinderen kan leiden tot epileptische aanvallen, Een verkoudheid kan bij kinderen ernstige gevolgen – de onderzoekers hebben nu gevonden nu. Ze konden aantonen dat er een verbinding tussen de lijnen bij kinderen en vorige infecties.

Slagen niet noodzakelijk van toepassing zijn als de kinderen van de ziekten. Toch, elk jaar lijden de kinderen – meestal met fatale gevolgen. Artsen onderzoeken het fenomeen al jaren en zijn op zoek naar de triggers. Nu, een doorbraak lijkt te zijn geslaagd.

Een onderzoek door artsen van de Benioff Children ‘ s Hospital in San Francisco gevonden die verkoudheid verhogen bij kinderen, het risico voor een beroerte. Het onderzoek werd onlangs gepubliceerd in het gerenommeerde tijdschrift Neurology.

Verkoudheid niet bagatelliseren bij kinderen

Dus, ongeveer 10 procent van de kinderen die lijden aan een beroerte lijden, in de aanloop naar de infecties, vooral in de longen. De verkoudheid is met de kinderen, meestal drie dagen voordat de slag. De onderzoekers verklaren dat, met name aandoeningen van de luchtwegen “geeft kinderen de definitieve impuls voor de vorming van een bloedstolsel in de bloedvaten van de hersenen”.

Voor de studie, 408 kinderen werden onderzocht. Van deze 102 kinderen had een beroerte – 306 kinderen waren gezond en diende als controle groep.

De verkoudheid is vaak voor bij kinderen – tot tien keer per jaar. In de meeste gevallen, kinderen overleven deze infecties, echter gemakkelijk.

Geef een reactie

Scroll To Top