Snelevacature Amsterdam

Eiwitten vervoer van arginine onderzocht

Aminozuren in de nutritionele geneeskunde is een groeiende prioriteit. Een van de belangrijkste aminozuren L-arginine. L-arginine (“arginine”) is belangrijk, omdat het essentieel is voor de regulering van de bloedvaten en dus ook de bloeddruk. Gevolgen van de verharding van de slagaders kan worden verlicht en de doorbloeding wordt verbeterd.1

Alleen op het eerste gezicht geweldige applicatie is dan ook de inname van arginine als een seksuele stimulans. Het effect van arginine is eigenlijk ook voor mannen in hun “beste tijd” is aangenaam, omdat erectie problemen worden over het algemeen veroorzaakt door een lage mate van flexibiliteit van de fijne bloedvaten van het mannelijk geslacht deel. De inname van L-arginine, vooral in een gemeenschap met een pine bark extract, heeft gebracht in de verschillende studies, zeer goede resultaten (hier meer).

Onderzoekers aan de Universiteit van Mainz (Prof. Dr. Ellen Closs en promovendus Sarah Beyer van het Instituut voor farmacologie van het Universitair medisch centrum Mainz) hebben het effect van het verder in Detail bestudeerd.2-ze hebben zich toelegde op de vraag: hoe arginine om de cellen, om te vormen van het schip, het molecuul NIET? Omdat aminozuren zijn niet zonder hulp in het Interieur van een cel: u moet een zogenaamde “transport-eiwit”. Dit is de enige transport eiwit kan de wateroplosbare amino het zuur te dringen Door middel van een dunne lipide laag, de buitenste cellen rond bestaat.

657 aminozuur residuen zijn onderzocht door de onderzoekers en twee cysteine residuen, werd ontdekt dat nodig is, is het van essentieel belang, dus zorg ervoor dat, voor het binnendringen van de cel membraan. De resultaten van het fundamenteel onderzoek, het is nu mogelijk om de ontwikkeling van speciale stoffen, die kunnen verhogen van de beschikbaarheid en dus het effect van L-arginine is van cruciaal belang.

Bron:

Geef een reactie

Scroll To Top