Snelevacature Amsterdam

Genezing van de printer?

Ärztin erklärt Wirbelsäulen-Implantat
In tegenstelling tot conventionele implantaten, wervel-implantaten, past de 3D-printer nauwkeurig, de ruggengraat van de patiënt om Een dorsale wervels uit de 3D-printer een 12-jarige jongen uit China opgeslagen. Klik hier en lees zijn verhaal.

Als een 12-jaar-oude Minghao op het voetbalveld, en speelde met zijn vrienden een hoofd naar de bal, hij voelde een lichte pijn, en meer. Maar toen hij de volgende Morgen wakker werd, had hij een stijve nek, pijn. Een maand na het incident, zijn hele lichaam was gevoelloos. Gealarmeerd door de toestand van de patiënt, zijn Artsen uitgevoerd van een biopsie en de diagnose van een kwaadaardige Tumor op Minghaos de tweede wervel. De kanker heeft gehad op het ruggenmerg, de halsslagader en de luchtpijp.

Dus, de kanker niet kon verspreiden, moest worden verwijderd uit de tweede wervel van de jongen, en een implantaat worden vervangen. Dit omvat de Artsen gebruikt door Liu Zhongjun in het academisch ziekenhuis in Beijing, niet een conventionele implantaten na een vijf uur durende operatie, Minghao had het implantaat bij de eerste Wervel van een 3D-printer in de rug.

Voordelen van de “gedrukte” implantaat

Minghaos terug tussenwervelschijven implantaat bestaat uit vele traditionele orthopedische implantaten zijn gemaakt van titanium. In tegenstelling tot hen, past het precies in de wervelkolom van de patiënt. Omdat de implantaten van de 3D printer zijn veel nauwkeuriger dan de traditionele. Deze blijven alleen met de hulp van lijm of schroeven tot op het bot – de “gedrukte” implantaat, vanwege de nauwkeurigheid van beter passen.

Echter, de artsen Liu Zhongjun geprobeerd met een andere Truc, om het stevig in de rug van de patiënt te verankeren: het implantaat, met zijn vele kleine gaatjes in het bot kan groeien zijdig. De nieuwe vortex met de achterkant van de zekering en het is, in tegenstelling tot gelijmd of geschroefd implantaten, is er geen risico van loskomen. Een ander voordeel is dat De genezing wordt versneld, en de Patiënt kan sneller terug te keren naar het dagelijkse leven.

3D-printers zijn een revolutie in de orthopedische chirurgie

Zo ver Minghao is nog niet met zijn hoofd en nek en is niet aansprakelijk worden gesteld voor drie maanden onbeweeglijk in orde niet in gevaar te brengen van de genezing. Maar zijn Artsen zijn optimistisch dat hij goed herstelt. En je bent ervan overtuigd dat de implantaten van de 3D-printers zijn de toekomst en brengt een revolutie teweeg in de orthopedische chirurgie.

Hamburg-harburg, 25. Augustus 2014

Geef een reactie

Scroll To Top