Snelevacature Amsterdam

Gezamenlijke verstuiking? Dus, je handelt correct

Verstauchung durch Kühlen und Hochlagern lindern
In het geval van een verstuiking, de klachten kunnen het beste worden bereikt door behoud, High-opslag en het Koelen van het aangetaste gewricht te ontlasten van de hoge opslaan, koelen, verlichten, lees hier hoe om te vechten, na een klein ongelukje met de pijn van een verstuiking effectief.

De huisarts wordt aanbevolen in verstuiking …

Voor Onmiddellijke behandeling, adviseer ik Arnica montana, een berg van well-to-verhuur: De homeopathische bereiding in de potentie niveau D-6 of D 12 is vooral nuttig als de verstuiking gaat gepaard met een blauwe plek. Aan het begin van elk 30 minuten, 10 druppels, zodra een herstel optreedt kan worden verlengd, zal de afstanden tussen de omzet. De pijn is stekend, of ripping (overzetten), is Bryonia, het hek raap, het homeopathische middel van keuze.

Een huis remedie dat heeft bewezen succesvol te zijn in mijn praktijk voor vele jaren, ontbinding en enveloppen met Retterspitz Externe (apotheek), van een afgewerkte vloeistof Bevochtigen van de enveloppen. Een Chromoson therapie, een speciale Vorm van de kleur en het geluid therapie, versnelt het genezingsproces en verlicht de pijn.

De school arts wordt aanbevolen in verstuiking …

Vaak is het enkel een verstuiking of een knie verdraaid. Ik adviseer de enkel zo snel als mogelijk is, de opslag, te verlichten en te koelen met bijvoorbeeld een zak met ijsblokjes of bevroren erwten (nooit direct op de huid, in plaats van in een handdoek wikkelen). In het geval van aanhoudende pijn en bloed cast-en-tekens, de tapes kunnen worden gescheurd gedeeltelijk of zelfs geheel. Het maar kan alleen het vinden van de arts. Een week is in een rustige positie vandaag de dag, dit is niet altijd nodig. Omdat in plaats daarvan kunt u de behandeling van een kneuzing of verstuiking van de enkel met een rustige plek Schoen zonder volledige verlichting.

Ook in het geval van verstuiking van de knie, een tijdelijke behandeling met een Spalk is meestal voldoende. Alleen in het geval van een volledige innerlijke band en cross-band crack moet meestal een Operatie.

Geef een reactie

Scroll To Top