Snelevacature Amsterdam

Gezonde Oliën – een feest geschikt

Olivenöl
Een recente studie heeft uitgewezen dat olijfolie tegen hartfalen helpen – wat zijn de gezonde Oliën ook laat de praktijk van de Vita-foto galerij van Plantaardige Oliën zijn gezond – maar wat zijn de ziekten van olijfolie en co. eigenlijk helpen? Hier leer je wat gezonde Oliën.

Waarom goede oliën zijn essentiële, aangetoond door de onderzoekers van de Universiteit van Harvard, hoe meer de 6.000 deelnemers in hun studie en vervangen van plantaardige Oliën door het vet van het vlees, worst, Boter en de vervoerder gewerkt in de hersengebieden die belangrijk zijn voor de verzadiging, de beweging en het geheugen. In duidelijke tekst: dierlijke vetten, onze hersenen te verminderen activiteiten en Obesitas bevorderen. Een ander onderzoek heeft onlangs uitgewezen dat olijfolie tegen hartfalen.

Een goede voorbereiding van gezonde Oliën

U moet weten, als je je wilt voorbereiden gezonde Oliën: Veel goede oliën niet van warmte. Je het te warm, ze verliezen hun waardevolle ingrediënten, en zelfs kankerverwekkende stoffen. Daarom moet u voor het Dichtschroeien en frituren slechts Oliën met een hoog rookpunt (220 graden), of de zogenaamde “geraffineerde” soorten van gebruik. Tip: Gebruik altijd verschillende Oliën – dagelijks afwisselend twee tot vier theelepels.

Hoe veel vet kan ik eten precies?

Volgens de aanbeveling van de Artsen van het aandeel van vet in onze dagelijkse calorieën moet worden inname tot 30 procent. U vermijd het gebruik van oliën en vetten in de zogeheten industriële TRANS. Dit vast in het glazuur, gebak en Chips en kunnen ontstekingen bevorderen en de werking van onze bloedvaten beïnvloeden.

Verschillende plantaardige oliën hebben verschillende effecten op onze gezondheid. In onze foto gallery, wij zorgen voor een gezonde Oliën – klik hier en gezonde maaltijd.

Geef een reactie

Scroll To Top