Snelevacature Amsterdam

Glucosamine en Chondroïtine wordt aanbevolen voor de artritis van de knie

De inname van glucosamine is geschikt voor de behandeling van pijn van de knie-artrose beter dan conventionele pijnstillers. In twee langverwachte studies van de effecten van glucosamine op Artritis patiënten werden onderzocht.

Glucosamine wordt gewonnen uit schaaldieren, zoals kreeften, krabben en kreeften. Door het nemen van de Mineralen de pijn kan worden verminderd in artritische gewrichten. De behandeling met glucosamine is volgens de nieuwe studie is veel effectiever dan de behandeling met conventionele analgetica.

Artritis studie van meer dan 1.500 patiënten

In de studie wordt ook ingegaan op de kosten, welke zijn veroorzaakt door het hoge aantal Patiënten. In de US $ 800 miljoen geïnvesteerd in drugs, in Japan, de waarde van de verkochte medicijnen bereikt van $ 200 miljoen. De studie nam de voormalige wetenschappelijke uitspraken over de effectiviteit van glucosamine.

kniearthroseTijdens de studie, bijna 1500 artrose patiënten werden onderzocht. Deze kregen ofwel tot 1500 mg glucosamine hydrochloride, van 1200 mg van chondroitin sulfaat of een combinatie van beide. Daarnaast is er een test groep werd toegediend alleen de pijnstiller Celecoxib, een verdere test groep werd geleverd met een Placebo. De patiënten werden in eerste instantie onderzocht in het begin van de studie, om de vier weken, zijn verkregen op basis van nieuwe gegevens.

Terwijl in de Placebo-groep niet verminderen van Pijn in de knieën werd opgemerkt, kan worden verminderd de pijn in alle andere groepen, vele malen. In de behandeling van matige tot ernstige artrose, de administratie van een combinatie van glucosamine en chondroïtine was sulfaat is veel effectiever dan de enige administratie van de respectievelijke pijn reliever.

De wetenschappers van de Universiteit van Utah keek in de studie, een duidelijk bewijs voor de effectiviteit van een gecombineerde behandeling met glucosamine en Chondroïtine.

Glucosamine en Chondroïtine is een bewezen therapie van artrose

In de toekomst de combinatie van glucosamine en chondroïtine wordt sulfaat wordt standaard gebruikt voor de behandeling van Artritis en in het bijzonder de artritis van de knie. Farmaceutische Normen worden bereikt, en de productie van medicatie met de ingrediënten. Deze Normen behaald moet worden teneinde te overtuigen van de patiënten met Artritis op de effectiviteit en de voordelen van deze nieuwe methode van behandeling.

Medicijnen bij artrose of glucosamine? Beide!

Pillen-Vitaminpillen medikamente ArthroseEchter, dit moet niet te moeilijk zijn: immers, het grootste deel van de patiënten van de bijwerkingen en de gevaren die ontstaan bij het gebruik van traditionele geneesmiddelen kennen, namelijk, als alleen de pijn kan worden symptomatisch opgelucht, maar de oorzaak van artrose is niet opgelost.

Echter, de therapie niet uitsluiten met glucosamine en Chondroïtine het nemen van pijnstillers, maar een aanvulling: pijnstillers de acute aandoening draaglijker, gezamenlijke voedingsstoffen die helpen om het kraakbeen te herbouwen.

In feite, zal het onderzoek een bijdrage leveren resultaten op die natuurlijke stoffen, opgebouwd in de gewrichten weer en gezamenlijke pijn kan worden verlicht. Dit is met name van belang tegen de Achtergrond dat de wereldbevolking wordt ouder en vet verhoogt obesitas snel. Overgewicht en leeftijd zijn de belangrijkste redenen voor een ziekte Artritis.

Arthrose und glucosamin und omega-3-fettsäurenAndere belangrijke gemeenschappelijke voedingsstoffen die kunnen bijdragen aan de vermindering van ontsteking (Artritis) en het gebouw van het kraakbeen (de bestrijding van artritis), selenium, mangaan, de aminozuren methionine en cysteïne. Omega-3 vetzuren in combinatie met glucosamine en Chondroïtine, dus een grotere studie, het versterken van het effect, en zijn daarom zeer aan te bevelen. Zelfs pine bark extract heeft bewezen een natuurlijke Grap verlichting en verbetering van de artrose.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top