Snelevacature Amsterdam

Grape seed extract beschermt de bloedvaten en verlaagt het cholesterolgehalte

Grape seed extract – Nieuwe studies suggereren invloed op de bloeddruk, antoxidativen Status en glucose-gehalte in het bloed plasma

Oligomere proanthocyanidinen, in het kort: OPC, zijn onder de fytochemicaliën, de polyfenolen. Ze worden gekenmerkt door een zeer hoge anti-oxidant werking. Dat is, bent u in staat om het vangen van vrije elektronen in het geval van zeer reactieve zuurstofverbindingen en dus om het onschadelijk. Deze vrije radicalen hebben een ‘ go ‘ anders, andere Stoffen, met name eiwitten en leiden tot schade. Daarom, OPC ‘ s zijn ook wel radicale aaseters.

Het hoogste gehalte van de OPC-grape seed & pine bark extract. Hun extracten bevatten tot 80 procent van deze vrije radicalen aaseters. Deze is aangesloten, als tal van studies tonen aan, met een scala van gunstige eigenschappen voor het lichaam. Twee recente studies van de Universiteit van Californië, Davis, USA, hier worden meer feiten die bevestigen dat het gunstige effect van druivenpitten-extract.

OPC voor cholesterol en bloeddruk

300 mg grape seed extract met aanzienlijke voordelen voor de bloeddruk

Voor de eerste studie, 66 volwassen deelnemers, in de leeftijd van 25 tot 80 jaar beschikbaar waren. In een normaal tot iets overdreven bloed was gevonden druk. Hij was zo systolische tussen 120 en 139 en diastolische tussen 80 en 89. Naast diverse andere uitsluitingscriteria was dat rokers of mensen die minder dan een jaar geleden, de rook, niet kon bijwonen. Na een grondig onderzoek van alle proefpersonen kregen twee weken van Placebo. In deze tijd is haar bloed werd gecontroleerd de druk constant.

Aan het einde van deze Fase was 32 mensen duidelijk dat u last heeft van een voorloper van een hoge bloeddruk. Met deze deelnemers werd de studie voortgezet. Ze waren ongeveer acht weken een dagelijkse dosis van 300 mg grape seed extract of een Placebo. Na twee maanden, extract van de groep, de systolische bloeddruk was hoger in de grape seed-waarde 8 mmHg lager dan aan het begin van de intake en de diastolische door vijf mmHg. In de Placebo-groep geen veranderingen waargenomen.1

Grape seed extract is nuttig voor mensen met het metabool syndroom

Traubenkernextrakt bei diabetesEen tweede Team van de Universiteit van Californië bekroond met grape seed extract om de mensen die werden getroffen door het metabool syndroom. Als het metabool syndroom is een combinatie van vier eigenschappen – obesitas, overmatig bloeddruk waarden, lipide metabolisme stoornis met een laag HDL-cholesterol is bedoeld om waarden en normen en een verhoogde bloedsuikerspiegel of insulineresistentie.

Het is duidelijk dat achter het metabool syndroom of de dodelijke Kwartet een levensstijl die wordt gekenmerkt door armoede en slechte voedingsgewoonten. Het is precies hier dat de Californische wetenschappers hebben ontdekt dat een enkele prijs van grape seed extract kan een positief effect hebben op de antioxidant Status en de niveaus van de bloedsuiker.

Het Best één uur voor de maaltijd

De sobere deelnemers, vijf mannen en zeven vrouwen, kregen een uur voor de inname van een vet – en koolhydraat-rijk Ontbijt een product met 300 mg grape seed extract of een Placebo. Vervolgens werden gemeten over een periode van zes uren van 60 minuten wijzigingen van plasma insuline, dat de glucose gehalte in het bloed plasma, van oxidatieve Stress en de concentratie van inflammatoire markers.

Het bleek dat in de grape seed extract groep is de mogelijkheid van in water oplosbare zuurstof opruimen van vrije radicalen op de antioxidant Status, om elke meting significant hoger was dan in de Placebo-groep. Met de grape seed extract, er was echter sprake van een beperkte toename van geoxideerd LDL-cholesterol door de inname van voedsel.

Ook een vet – en koolhydraat-rijke schotel, de gebruikelijke stijging van de plasma glucose concentratie zou kunnen worden verminderd door de grape seed extract aanzienlijk. De onderzoekers stellen voor dat mensen met het metabool syndroom, een uur voor een maaltijd een Supplement met druivenpit-neem-extract.2

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top