Snelevacature Amsterdam

Interview: Nationale Ziekte, Pijn In De Rug

Chronische Rueckenschmerzen oft bei Menschen mittleren Alters
Mensen die de ziekte terug pijn: chronische rugpijn mensen tussen de leeftijden van 30 en 50 jaar oud en Overgewicht en pijn zijn de meest voorkomende Selcuk Bas beïnvloed is een arts van de Medische zorg center SZ ‘ pijn centrum van Berlijn. Daar werkt hij samen met Artsen, Artsen, assistenten, verpleegkundigen, de zorg voor chronische pijn patiënten. Zijn belangrijkste focus in de behandeling van de wijdverspreide ziekte terug pijn: Chronische pijn, migraine, pijn pomp therapie en Mipas-Opleiding.

Terug mensen de ziekte van zijn pijn, maar die het meest getroffen?

Pijn in de rug in Duitsland, één van de meest voorkomende klachten. Volgens een representatieve enquête, bijna twee derde van de Duitsers lijden van de wijdverspreide ziekte van pijn in de rug. Vaak ze voorkomen in de Vorm van lumbago, of nek spanning. In 90 procent van de gevallen, de symptomen verdwijnen na een paar weken. Een studie laat zien, worden beïnvloed 65 procent van de vrouwen en 57 procent van de mannen van de incidentele pijn in de rug. Chronische pijn in de rug komt vaker voor bij vrouwen: een op de vijf heeft voortdurend pijn. Mannen lijden aan ongeveer 15 procent van de chronische klachten. De meeste mensen van middelbare leeftijd tussen de 30 en 50 jaar zijn getroffen, evenals Overgewicht.

Het aantal patiënten die lijden aan de wijdverspreide ziekte pijn in de rug?

Hoewel de precieze oorzaken zijn niet bekend, maar het toont aan dat het aantal onder de 30 Jaar oude, het lijden van de wijdverspreide ziekte van pijn in de rug, met een toename in het bijzonder sterk. In 65 procent van de jongeren onder de leeftijd van 18 jaar, attitudes hebben gevonden om beschadiging van verschillende gradaties. Algemeen, ziekten van de wervelkolom en de rug kan leiden tot een jaar 3,7 miljoen zieken, toevoegen, up-to-75,5 miljoen werkdagen.

Bij toepassing rug pijn als chronische?

Met een pijn die langer duurt dan 3 maanden, moet u overwegen een chronicity. De pijn verliest het zijn functie en is zelf een aparte ziekte.

Spit, ischias, hernia – u kunt voelen dat de verschillen?

Nee, u kunt het verschil voelen. Vaak zijn patiënten door een scherpe pijn naar de dokter. Als de pijn erg heftig en de omstandigheden het vereisen, zal zorgen voor een beeldvormend onderzoek, vaak een hernia is gevonden. Helaas kunnen we niet vinden Artsen, sinds wanneer hij er is, en of deze in overeenstemming is met de acute pijn. Omdat ongeveer 40 procent van pijn-vrij had, zonder het te weten, een hernia.

Rueckenschmerzen vorbeugen durch Krafttraining

Met regelmatige Oefeningen aan het versterken van de spieren kan het voorkomen dat de rugpijn effectief

Het voorkomen van pijn in de rug?

De patiënt kan bijdragen aan de preventie: Door de transformatie van je werkplek, de back-vriendelijke gedrag en regelmatige Oefeningen, het versterken van de spieren kan worden als een effectieve Voorzorgsmaatregel. Maar zo eenvoudig als het klinkt, is het niet echt. Ten eerste, het bewijs dat regelmatige Oefeningen zijn effectief in de preventie ontbreekt. En dan rijst de vraag: Wat is precies de back-vriendelijke gedrag? Wij hebben niet gehoord ergens anders dat het verkeerd was om te beschermen de rug? Een duidelijk antwoord, het hangt altijd af van het individuele geval.

De spiraal van pijn, houding en andere krampen zonder pillen?

Een deel van de Getroffen krijgt hij pijn met ontspanningsoefeningen, Yoga en Meditatie in het handvat. Hier moet iedereen zijn persoonlijke hulp programma.

Wanneer moet je toevlucht tot medicijnen, tabletten, zalven, warmte pleisters?

Er zijn verschillende aanbevelingen van de wetenschappelijke verenigingen, volgens welke stap een op maat gesneden therapie moet worden vastgesteld. In de praktijk, echter, de meeste van de tijd dat de dokter probeerde een aantal verschillende werkzame stoffen achter elkaar, om zo de meest effectieve ingrediënten om uit te vinden. Men moet echter niet vergeten, fysiotherapeutische aspecten en maatregelen nemen voor het verbeteren van de mentale Situatie van de Betrokken persoon. Tot slot, het gezegde is waar: “De achterkant is een Speeltuin voor de ziel.”

Opnieuw en opnieuw horen we van ernstige bijwerkingen, de pijnstillers. Hoe ziet het eruit?

Selcuk Bas: Dus, actieve ingrediënten, zoals Ibuprofen of Diclofenac zijn al op de markt, dat ze zijn zeer goedkoop. Op basis van de zogenaamde Meta-analyses, de middelen van de samenvattingen van bestaande gegevens van reeds voltooide studies, je merkt echter dat de duur kan de toename van het gebruik van hoge doseringen, het risico op een hartaanval of een beroerte. Bovendien kan het leiden tot maagproblemen.

Wat zijn de effecten van spierverslappende medicijnen?

De zenuwen worden geactiveerd wanneer de pijn is hoog en leiden tot een verhoogde spierspanning. U kunt dit verlagen prikkelbaarheid ook in de geneeskunst, zodat het gaat om een belangrijke versoepeling, bijvoorbeeld, de werkzame stof Flupirtine. Het werkt op pijn-de verwerking van de zenuwvezels, om zo te spreken, “sealingly” en vermindert de prikkelbaarheid. Deze stoffen zijn voorgeschreven in de afgelopen jaren steeds meer.

Selcuk Bas, Arzt, Schmerzzentrum Berlin

Selcuk Bas, arts, Medisch zorgcentrum SZ, terwijl de Berlijnse pijn center

Welke successen hebben alternatieve behandelmethoden zoals acupunctuur?

Acupunctuur is aangetoond in een grote studie, een Superioriteit ten opzichte van de huidige richtlijnen. Echter, in de studie opgenomen patiënten van de methode waren zeer open-minded. Kortom, de acupunctuur effect heeft dan een placebo-effect zeker.

In welke mate zijn pijn in de rug is ook een teken van mentale ‘Overload’?

De exacte relaties zijn niet bekend, maar zij zijn. Mijn persoonlijke theorie is dat we aan het ontwikkelen zijn als een biologisch wezen in situaties die niet zo zijn als wij, over een slechte baan of een ongelukkige relatie, een ontsnapping reflex. Geassocieerd met een verhoogde spierspanning – de spieren is, om zo te spreken, overgestapt naar de “Warm-up”. Dan is er niets meer, maar op grond van de sociale stempelen verbiedt ons om zo te zeggen, de ontsnapping. Een vicieuze cirkel ontstaan.

Geef een reactie

Scroll To Top