Snelevacature Amsterdam

L-carnitine betere toevoer van voedingsstoffen tijdens de zwangerschap

Een voedingssupplement met L-carnitine kan het voorkomen dat de daling in de toevoer van voedingsstoffen tijdens de zwangerschap.

L-carnitine is een vitamine-achtige voedingsstoffen, die lijkt in het bijzonder de Vitamine C. L-carnitine komt van nature voor in het menselijk lichaam en is verantwoordelijk voor de omzetting van vet in energie verantwoordelijk. L-carnitine is sporters worden vaak toegediend in de Vorm van een voedingssupplement: Dit leidt tot een snelle fysieke Regeneratie.

Tot nu toe heeft aangetoond dat L-carnitine heeft een positief effect op het cardiovasculaire Systeem, de vruchtbaarheid van de man kan toenemen en de regeneratie van het leren wordt verkort fase. Andere studies suggereren echter dat L-carnitine kan ook in termen van vermindering van het gewicht.

Symptomen van een tekort tijdens de zwangerschap

 schwangerschaft carnitinTijdens de zwangerschap, de minimale behoeften van de meeste micro-voedingsstoffen (vitamines, aminozuren, sporenelementen, mineralen, essentiële vetzuren zoals Omega-3-vetzuren) is verdubbeld. Een deel van de complicaties in de zwangerschap, maar ook relatief alledaagse dingen zoals haaruitval na zwangerschap, worden toegeschreven aan micro-nutriënten tekort tijdens de zwangerschap en periode van borstvoeding. Terwijl in het volwassen lichaam, een vitamine-deficiëntie vaak verraderlijk en subliminally merkbaar, de gevolgen van een onvoldoende aanbod voor verdubbeld vraag het gevoelige organisme van de foetus en de baby voor het hele leven van het ongeboren leven.

Een dagelijkse inname van voedingssupplementen met L-carnitine blijkbaar kan bijdragen aan de natuurlijke afname in nutriënten concentratie tijdens de zwangerschap te stoppen.

Tot nu toe heeft aangetoond dat de concentratie van carnitine tijdens de zwangerschap stagneert: De redenen hiervoor zijn nog niet bekend. In het geval van de implementatie van de nieuwe studie, bleek dat de reden voor de daling zou te wijten zijn aan de biosynthese van carnitine, die wordt verminderd door de onvoldoende aanvoer van ijzer in het vrouwelijk lichaam tijdens de zwangerschap.

Studie van L-carnitine en zwangerschap

Vitamine bei SchwangerschaftDe onderzoekers van onder andere de Martin-Luther Universiteit onderzocht tijdens hun studie, 26 gezonde zwangere Women1. Terwijl in de placebo groep, een vermindering van carnitine Niveaus werd waargenomen, bleef dit in de andere test groep die had ingenomen carnitine, stabiel.

De studie werd uitgevoerd in placebo-gecontroleerd. Een deel van de vrouwen kreeg een Placebo (niet effectief stof voor het doel van de Verificatie van de resultaten van onderzoeken) toegediend om de tweede groep van zwangere vrouwen genomen uit de 13e week van de zwangerschap tot aan de geboorte van het kind is een voedingssupplement van 500 mg L-carnitine.

Zwangerschap, Carnitine, Strijkijzer, Haar-Verlies

In de Placebo-groep, bleek dat tijdens de zwangerschap de L-carnitine gehalte in het bloed plasma wordt verminderd met carnitine. In de groep van zwangere vrouwen die L-carnitine toegediend, kan een daling van de Plasma-carnitine concentratie van de 12. Week gestopt worden. Daarnaast is de hoeveelheid Ijzer in het bloed (Ferritine) door de inname van L-carnitine in een stabiel, terwijl in de controle groep, een daling van het ijzergehalte werd gevonden. Ijzergebrek is een bekende trigger voor haar verlies.

De leiding van de arts van het onderzoek, Professor Klaus Eder van de Martin-Luther Universiteit in Halle, zei dat hij blij was dat zelfs een kleine dagelijkse dosis van 500 milligram L-carnitine leidt tot een herstel van een voldoende plasma niveaus van verschillende vitaminen en sporenelementen bij zwangere vrouwen.

Eerdere studies toonden aan dat de toediening van L-carnitine zwangerschap voorkomt Diabetes.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top