Snelevacature Amsterdam

L-carnitine heeft een positief effect op pijn-sensatie bij patiënten met diabetes

L-carnitine kan een positieve invloed hebben op de pijn ervaring door diabetici. Acetyl-L-carnitine is een stof die lijkt op Vitamine C. Vaak, L-carnitine is het aminozuur ingedeeld.

Door de inname van carnitine kan worden verminderd bij patiënten met diabetes in pijn: Deze kan zich voordoen in vele diabetici als gevolg van diabetische neuropathie en dat is pijnlijk schade aan de zenuwen.

Studie van 1.200 diabetici

In de studie, die zich bezig hield met de effecten van L-carnitine op de sensatie van pijn bij diabetische patiënten werden onderzocht en 1.200 mensen met diabetes in de verenigde staten, Canada en Europa.1 Het onderzoek is uitgevoerd door onderzoekers van de Wayne State Universiteit in Detroit en de italiaanse L-carnitine fabrikant-Sigma-Tau.

De studie werd gestuurd om een Placebo-effecten. In het geval van de toediening van L-carnitine, hetzij 500 of 1000 mg doses van Acetyl-L-carnitine drug werd toegediend aan de deelnemers aan de studie.

carnitin diabetes schmerzenDe wetenschappers aangekondigd in de januari uitgave van het tijdschrift ‘Diabetes Care’, dat de pijn, waarschijnlijk de meest irritante Symptoom van de ziekte in de onderwerpen van de groep verminderd werd, kreeg de 1.000 milligram doses van het medicijn toegediend. De pijn was voor de onderwerpen op de grootste, die ziek waren onlangs met Diabetes. Deze groep patiënten bleek ook verbeteringen in zenuwcellen-structuur en de perceptie van de trillingen.

Obesitas is wereldwijd stijgt, neemt het aandeel personen met Diabetes en type 2 Diabetes. Het aantal patiënten met Diabetes is toegenomen in het Verenigd Koninkrijk tot 1,8 miljoen. Dit is een toename van 400.000 patiënten in slechts acht jaar. De meeste van de Getroffen mensen hebben Diabetes type 2.

De wetenschappers raden aan om het initiëren van verdere studies. Met deze, de totale effecten van L-carnitine moet worden verduidelijkt over neuropathische pijn. Deze studies konden verblijven bijdragen aan het ziekteproces of op zijn minst te verlichten de symptomen.

L-carnitine is ook bekend te zijn bij de regulering van de bloedsuikerspiegel bij betrokken zijn, en ze kan ondersteunen.

Geef een reactie

Scroll To Top