Snelevacature Amsterdam

L-carnitine kan verminderen niveaus van de bloedsuiker

L-carnitine bestaat uit de aminozuren lysine en methionine en speelt een essentiële rol in het energiemetabolisme van de mensen. Het fungeert als een receptormolecule voor de lange-keten vetzuren, die alleen kan worden gebonden aan L-carnitine In de mitochondriën (energiecentrales van de cellen) worden vervoerd.

Om deze reden, carnitine kan ook fungeren als een efficiënt vet verbranden en het metabolisme van Overgewicht, zoals bijvoorbeeld diabetes patiënt, aan te moedigen.

Bovendien werd gevonden in een studie uit het jaar 2011, dat dagelijkse suppletie met L-carnitine resulteert in een verbeterde glucose metabolisme en zo de bloedsuiker pieken kunnen voorkomen. Ook, vergeet niet de positieve effecten op de cardiovasculaire gezondheid van de patiënten, omdat hun bloedvaten zijn beschadigd door hoge niveaus van de bloedsuiker op een duurzame manier.

Carnitine helpt bij de Regulering van de bloedsuikerspiegel

In Galloway, Craig en Cleland geïnitieerde studie 1 in zowel normaal gewicht en met obesitas diabetes patiënten is onderzocht: het geslacht consequent man. Zij ontvangen dagelijks L-carnitine-supplementen toegediend en werd bepaald hoe snel de bloedsuikerspiegel had genormaliseerde na een volgende glucose dosis van 75 g.

Het bleek dat hij in de meeste gevallen, na ongeveer 30 minuten weer binnen het toegestane bereik, die te wijten is aan de effectiviteit van L-carnitine. Dit veroorzaakt een vermindering van de verhoogde Glucose door insuline wordt veroorzaakt soortgelijke spieractiviteit.

Details van het onderzoek

Dr. Galloway en enkele van zijn assistenten onderzocht over een periode van twee weken, acht met een normaal gewicht en acht overgewicht obesitas diabetes patiënten. Alle van de mannen ontvangen per dag 3 g L-carnitine en 3 g Glucose naast uw maaltijden en voltooid op het einde van de studie, een Glucose tolerantie Test. Tijdens deze, de proefpersonen kregen 75 g Glucose naar de effecten van de afgelopen 14 dagen maatregel.

De bloed suiker niveau van carnitine geleverd mannen waren significant lager dan die van de rest van de onderwerpen, wat al een half uur na de toediening van Glucose. Uiteindelijk kan gesteld worden, dat het dus een voldoende aanbod van diabtes patiënten met L-kan bijdragen aan carnitine om een lagere bloedsuikerspiegel en om te voorkomen dat schadelijke pieken.

Om deze reden lijkt te zijn voor diabetici is aanbevolen als Aanvulling op de dagelijkse voeding met L-carnitine. Er zijn vergelijkbare resultaten ook voor het aminozuur L-arginine: arginine kan het verbeteren van een aantal studies, de gevoeligheid voor insuline en dus helpen om de bloedsuikerspiegel te reguleren.

Geef een reactie

Scroll To Top