Snelevacature Amsterdam

Magnesium suppletie is gekoppeld met een lagere mortaliteit van vrouwen

Magnesium blijkbaar kan verminderen het risico op plotselinge hartdood bij vrouwen. De verbinding lijkt te wijten aan het hoge aantal van de onderzochte personen, van oorzaak en gevolg zal nog verder worden onderzocht.

De Nurses’ Health Study wordt beschouwd als één van de meest uitgebreide en meest zinvolle studies op het gebied van gezondheid, die ooit werden gebruikt. Dit heeft niet alleen te maken met het hoge aantal van een totaal van 250.000 deelnemers, maar ook zodat de twee cohorten sinds 1976 of 1989. De gegevens van het huidige onderzoek komen uit de eerste cohorte en werden verzameld in de periode 1980 tot heden. Informatie van een totaal van 88.375 vrouwen die had aan het begin van de Studie, geen gezondheidsproblemen, in aanmerking werden genomen.

De inname van Magnesium, en andere voedingsstoffen, evenals informatie over het leven-stijl in gedachten. Elke twee tot vier jaar, de vragenlijst werd herhaald in de enquête voor het bijwerken van de gegevens. Deze Follow-Up Fase duurde 26 jaar oud. In deze periode, 505 gevallen van plotselinge hartdood of aritmie met fatale gevolgen waren om te klagen.

De verbinding tussen magnesium-inname en een Plasma-concentraties en plotselinge hartdood op het spoor

De wetenschappers van de Harvard Medical School in Boston, VS, nu, een mogelijke verbinding tussen de aanvoer van Magnesium het magnesiumgehalte in het Plasma, en de plotse dood met cardiale oorzaak op te sporen.

99 juiste sterfgevallen voor een case-control studie, werden geïsoleerd, en op basis van 291 personen van de data-sets op een gecontroleerde manier. Factoren zoals leeftijd, etniciteit, het gebruik van tabak, en de prevalentie van en risicofactoren voor cardiovasculaire voorvallen in aanmerking werden genomen evenals de Algemene nutritionele situatie, medicatie en life-style.

Significante reductie in het risico voor de opname in het bovenste gedeelte, evenals bij hoge plasmaspiegels

Het resultaat bleek te lijden dat vrouwen die in de top vijfde van de inname van Magnesium, evenals de concentraties in het Plasma, het laagste risico op een plotse hartdood. In vergelijking met de onderwerpen uit de laagste vijfde, die duurde slechts 261 milligram Magnesium per dag, dit komt relatief 0.63 voor hoge inname van 345 mg en meer per dag. De aanbevolen dagelijkse dosis is gegeven tussen de 300 en 600 milligram.

In het geval van de plasma waarden, vonden de onderzoekers, in vergelijking met de onderkant van de vijfde, een relatief risico van 0,23 voor de vrouwen, geserveerd beste met Magnesium. Per 0.25 mg in deciliter van het Plasma, de relatieve kans voor plotselinge hartdood gedaald tot 41 procent.

Studie:

Geef een reactie

Scroll To Top