Snelevacature Amsterdam

Mensen die eet meer Vitamine C, heeft een gezonder hart en leven langer!

Deense studie brengt diepgaande uitleg van de werking van Vitamine C tegen hart-aanval en een verhoogde mortaliteit handelingen

Vitamine C bevordert een gezond leven, je kan ongetwijfeld beschouwd worden als volkswijsheid. De Overtuiging dat de staat achter de rug, is echter niet voldoende voor het bevestigen van de juistheid van de verklaring. Integendeel, het is te vinden wetenschappelijk bewijs voor de gezondheid van de kracht van Vitamine C, evenals om te begrijpen hoe het werkt, want dat is het precies. Een belangrijke stap in deze richting heeft nu een studie, die werd uitgevoerd door wetenschappers van de Universiteit van Kopenhagen ziekenhuis.

Voordelen van Vitamine C op het genetische Niveau aangetoond

In de context van de deense publieke gezondheid onderzoek, de gegevens van meer dan 100.000 personen waren betrokken. Dit werd niet gedaan, maar in het kader van een gerandomiseerde klinische trial. Integendeel, het werd hier gekozen voor een alternatieve benadering die zich bezighoudt met genetische kenmerken die aangeven parameters, zoals de hoogte van een Vitamine C-concentratie in de bloedbaan. Deze methode heet de Mendel-randomisatie.

Daarnaast vonden de onderzoekers door middel van een DNA-analyse dat, in het geval waarin een specifiek allel is de alternatieve vormen van een gen plaatsvindt, vooral veel van de Plasma Vitamine-C is aanwezig. Specifiek, waren ze in staat om het combineren van het allel SLC23A1 rs33972313 G met het bereiken van een elf procent stijging van de Plasma Vitamine C niveaus. Deze stijging had een significante reductie in het risico van hart-en vaatziekten en verminderde mortaliteit.

Overeenkomstige resultaten in de case-study van de voedingsgewoonten

obst gemüse und gesundes herzIn Parallel, de wetenschappers ook gericht op de voedingsgewoonten van de test personen. Om 83.256 gevallen zijn voor hen. Ze ontdekt dat in de groep, in de meeste groenten en fruit verteerd was, in vergelijking met mensen van wie de inname van fruit en groenten was het laagst, met 15 procent minder risico voor ischemische hart-aanval voorraad. Dit zijn aanvallen die worden veroorzaakt door een verminderde doorbloeding of de bloedsomloop.

Bovendien, hoe Meer de consumptie van fruit en groenten hadden een 20% lagere sterfte. In het geval van 3,512 deze deelnemers daarnaast Plasma Vitamine C-waarden werden gemeten. Dit resultaat stemt overeen met dat van de Mendel-randomisatie: hoe meer de consumptie van groenten en fruit, hoe hoger de concentratie van Plasma van Vitamine-C, en het verlagen van de risico ‘ s vermeld.

Vitamine C uit groenten en fruit voorkeur

Van deze, de deense onderzoekers concludeerden dat u kunt nemen van Vitamine C-supplementen, maar het is beter van Vitamine C door middel van een gezond dieet. Deze bevatten een secundaire plantaardige stoffen (polyfenolen en flavonoïden), dat geleid heeft tot de op de top van dat, de bijwerking van de ook op de lange termijn tot een gezondere levensstijl.In het geval van voedingssupplementen, heeft het de voorkeur om met een combinatie van plantaardige extracten en Vitamine C aan.

Bron:

Nordestgaard, B. G., et al., Genetisch hoge plasma vitamine C inname van fruit en groenten, en het risico van ischemische hart-en vaatziekten en mortaliteit door alle oorzaken: een Polemisch gerandomiseerde studie, Am J Clin Nutr. 2015 Jan;101(6), Pp. 1135 – 43.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top