Snelevacature Amsterdam

Met de juiste voeding te bestrijden, een vervetting van de lever

Artischocke
De artisjok te voorkomen dat het behoort tot de goede voeding een vervetting van de lever. De fytochemicaliën bevorderen van de productie van Gal, pijn in de bovenbuik, het gevoel van moe de hele tijd – dit alles kan duiden op een vervetting van de lever. Obesitas en overmatige alcohol consumptie lever worden beschouwd als de belangrijkste oorzaak van een vetzuur. Deze ziekte kan je handelen met de juiste voeding.

Artisjok stimuleert de productie van gal

Eten artisjokken zo vaak mogelijk uw planten stoffen stimuleren de productie van gal sap en dus de verwijdering van gifstoffen. Als alternatief, maar kan ook de bescherming van een extract van de bladeren (apotheek), ons orgel van ontgifting, of bijdragen aan het verminderen van verhoogde niveaus.

Curry versterkt de lever

Seizoen vaak met Curry – studies tonen aan dat de kurkuma versterkt de lever.

Roibos ondersteunt ontgifting functie

Ook thee helpt bij het drinken, op voorwaarde dat het Roibos. De Zuid-Afrikaanse “honing Bush” een track record van het ondersteunen de ontgifting functies van de lever. Optimaal zes of meer koppen per dag, bij voorkeur Bioware.

Mariadistel als een kruiden-helper –

Het afzien van alcohol en sigaretten, evenals voldoende beweging om de lever goed. Ook een gezonde, eiwitrijke dieet beschermt. Een eiwit tekort kan echter, het bevorderen van een lever-vervetting. Mariadistel preparaten (apotheek, 200-400 mg) zijn goed kruiden helper om het lichaam te ontgiften.

Verminderen Van Stress

Wie de macht heeft, waardoor zijn lichaam te draaien op hoge tours. De lever heeft om zich te verzamelen van de benodigde energie. Dit kan leiden tot een verhoogd cholesterol productie, die de instelling zwaar geladen. Daarnaast is Stress verhoogt de concentratie van de cel giftige stoffen in het bloed en het immuunsysteem verzwakt. Met inbegrip van de lever zal worden beïnvloed.

Een kronkelende voor de lever

Een warme, vochtige omslag brengt alle functies van de lever en bij hoge snelheid: warm water fles met heet (niet kokend!) Vul het water in een vochtige linnen doek wikkelen. Onder de rechter ribben boog op de buik. Met een droge handdoek en een deken. Voor ongeveer een uur. Voor een week, per dag aanbrengen, bij voorkeur ‘ s avonds.

Geef een reactie

Scroll To Top