Snelevacature Amsterdam

Myo-Inositol en antioxidanten die de eisprong bevorderen

Myo-Inositol en antioxidanten kan het verbeteren van de kwaliteit van de eicellen in PCOS patiënten

Het succes of falen van vrouwelijke conceptie, het polycysteus ovarium syndroom (PCOS) is betrokken, alsmede van oxidatieve Stress. Dit is eigenlijk een heel voor de hand liggende verbinding gebracht van de italiaanse wetenschappers van de Universiteit van Napels en van de non-profit consortium, CEINGE Biotecnologie Avanzate, om de effecten van de gezamenlijke aanbesteding van Myo-Inositol en anti-oxidanten.

In Italië-beschikbaar commercieel product FB 500 plus werd gebruikt. Aan de samenstelling, het Tripeptide glutathion, de carotenoïde Luteïne is, en de mineralen selenium en zink en de vitamines C, E en foliumzuur in aanvulling op Myo-Inositol.

Vijf maanden durende studie met 50 deelnemers

De retrospectieve observationele studie vond plaats over een periode van vijf maanden. Als de test personen 50 PCOS betekend een totaal van patiënten, waarvan 25 product omzet. De resterende 25 vrouwen met vergelijkbare kenmerken werden behandeld met de combinatie van Myo-Inositol en anti-oxidanten.

Ovarieel volume met de behandeling lager is dan in de controle groep

Uit studies in het begin van de studie toonde aan dat de deelnemers van de twee groepen geen verschillen in termen van hun Eistockvolumens. De grootte van de eierstokken, die wordt bepaald door middel van gynaecologische of vaginale echografie is een karakteristiek voor de Aanwezigheid van PCOS. Vanaf een volume van tien milliliter, of over een positieve diagnose is uit van de vraag.

Het succes van de behandeling door Myo-Inositol, antioxidanten en was te zien in het feit dat in deze groep na vijf maanden, de eierstokken volume, met een gemiddelde van 11,1 per Milliliter was nog iets groter dan normaal, maar aanzienlijk lager dan de controle groep. Er was 13.5 milliliter van het medium.

Hoger aantal Rijpe eicellen), en een betere verdediging tegen oxidatieve Stress

PCOS: Diagnose, Symptome und BehandlungDaarnaast zijn de onderzoekers vermelden in het geval van vrouwen, de voorbereiding inkomen, een significante toename in MII eicellen. In het geval van MII eicellen worden Rijpe eicellen die bereikt de Metafase fase II. In de reproductieve geneeskunde, ze hebben een hoger vooruitzicht van de embryonale ontwikkeling om succesvol te blijven. Daarnaast is er een toename in de activiteit van glutathion Peroxidases in de folliculaire vloeistof werd aangetoond in de Myo-Inositol/anti-oxidant groep. Glutathion Peroxidases zijn een van de effectieve afweer van het organisme tegen oxidatieve Stress.

Zusammenfasend de italiaanse wetenschappers komen tot de conclusie dat myo-Inositol in combinatie met anti-oxidant vitaminen voor het verbeteren van de kwaliteit van de eicellen van PCOS patiënten moet worden overwogen.

Bron: Alviggi, Carlo, et al., Het effect van FT500 Plus® op ovariële stimulatie van de vrouwen PCOS, Reproductieve Toxicologie, Volume 59, januari 2016, blz. 40 – 44.

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top