Snelevacature Amsterdam

Myo Inositol en probiotica in PCOS verbeteren van de ovulatie

De Nestlé group octrooi-aanvraag voor een combinatie voorbereiding van Myo-Inositol en een probiotische stammen met PCOS en voor de preventie van zwangerschapsdiabetes.

Nestlé, ‘ s werelds grootste food group, niet alleen het Zwitserse bedrijf is ook viert zijn 150ste verjaardag. Precies op tijd de groep en de onderzoeksinstelling, Nestec heeft ingediend een internationaal Octrooi voor een product dat bestaat uit een combinatie van Myo-Inositol en probiotische stammen. Het moet worden beschermd, voor gebruik in de zwangerschap diabetes en PCOS.

In het geval van de probiotische bacteriestammen zijn: Lactobacillus rhamnosus GG en Bifidobacterium lactis b, B12. Het is zwanger en vrouwen die borstvoeding geven en vrouwen die een zwangerschap, het voorkomen van overmatige opslag van vet. Als een effect van de Nestec-wetenschappers beloven preventie van zwangerschapsdiabetes (1). Hier Nestlé is gebaseerd op een eerdere octrooiaanvraag voor een product met probiotische stammen voor moeders tijdens de zwangerschap en de lactatie, dat het Allergie is om het risico te verminderen voor het kind.

Zwangerschapsdiabetes kan gevaarlijke gevolgen hebben

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk dat de foetus wordt optimaal gevoed met voedingsstoffen. Ter bevordering van het moederlijke organisme in deze tijd tot een hogere insuline-resistentie en Plasma Glucose concentratie. Meestal is dit gecompenseerd door een toename van de productie van insuline in de moeder. Soms is dit echter niet mogelijk.

Dit kan leiden tot de ontwikkeling van zwangerschapsdiabetes of type 4 Diabetes. De ziekte voor het voordeel van een hele reeks van complicaties in de zwangerschap, inclusief het risico van een vroeggeboorte. Ook verhoogt het risico voor zowel moeder en kind in het latere leven zal de ontwikkeling van type 2 Diabetes.

Onderzoek over PCOS en Inositol: veelbelovende eerste resultaten

De octrooi-aanvraag van Nestlé verwijst naar een belangrijk probleem. Het onderzoek naar de mogelijk preventieve effecten van Myo-Inositol tegen zwangerschapsdiabetes zijn veelbelovend, maar nog in hun kinderschoenen staan.

Een Cochrane verscheen in het afgelopen jaar, de studie overzicht, de vier kleine gerandomiseerde en gecontroleerde studies, waarbij een totaal van 567 vrouwen waren betrokken. De Cochrane-onderzoekers kwamen tot de conclusie dat ten aanzien van een suppletie met Myo-Inositol tijdens de zwangerschap, hoewel het bewijs voor een vermindering van het risico op zwangerschapsdiabetes.

Helaas, echter, de beoordeelde studies waren niet van een voldoende hoge kwaliteit voor de ondersteuning van een aanbeveling voor een verplicht gebruik. De Cochrane-experts uit te spreken, in plaats van groter, hoge kwaliteit studies op dit gebied (2).

Onder het EU-recht, niet schadelijk voor de gezondheid-gerelateerde informatie te Myo-Inositol in plaats van detentie

Uit een verder aspect van Nestlé is het invoeren van een nieuw gebied hier. Op het deel van de EU is er tot op heden geen goedgekeurde gezondheidsclaims – gezondheidsclaims – Myo-Inositol. Het gebruik van de term “probiotica” wordt gezegd dat het voedsel aan te Vullen, zelfs als dit niet is toegestaan indruk van een effect op de gezondheid kunnen worden voorgesteld.

(1) Nestec SA, Zolezzi, Silva I., et al., Myo-Inositol en een of meer van probiotica en het gebruik daarvan, WIPO-Publicatie Nr. WO2016020495, Gepubliceerd: 11.02.2016, Ingediend: 06.08.2015 (2) Crawford, T. J., et al., Het nemen van myo-inositol als een voedingssupplement voor tijdens de zwangerschap om te voorkomen dat de ontwikkeling van zwangerschapsdiabetes, Cochane, 17 februari 2015, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top