Snelevacature Amsterdam

Om het immuunsysteem te versterken: Met Vitamine C, zink en pine bark extract

Zink, Vitamine C en pine bark extract drie bewezen componenten, maar om u te helpen in combinatie tegen symptomen van verkoudheid? Hoe goed is de versterking van het immuunsysteem is het te bewijzen? Dit is nu onderzocht in een studie.

Altijd dan, wanneer het Seizoen begint, het buiten begint te krijgen is ongemakkelijk, de temperaturen, de mensen rillend van de kou, de Wind rond de hoeken van de fluitjes en de regen patronen op de straten en venster, begint het seizoen van de “zeven Plagen”. De neus loopt, zere keel, de lichaamstemperatuur bereikt de koorts te beperken, de Luchtwegen verstopt en hoesten, Algemene malaise en Niezen foltering elk jaar, sommige met een aantal miljoenen van de duitse burgers. Velen hebben in het reine te komen lang geleden met de verplichte koud.

Echter, dit hoeft niet. Een vitamine-rijke, evenwichtige voeding, voldoende lichaamsbeweging in de frisse lucht en een veerkracht programma met koud-warme douches of klassieke sauna ‘ s bieden een uitstekende preventie tegen verkoudheid. Als het heeft gevangen, maar dan een keer meer, de resultaten van een recente studie door de Universiteit van Gabriele D ‘ annunzio in Chieti en Pescara, Italië, in de hoop dat de vermindering van de onaangename lijden tijd aanzienlijk.

Tot nu toe, alleen zink tegen verkoudheid symptomen bewezen

Immun Vitamine ZinkOm dit te doen, de wetenschappers namen het essentieel spoorelement zink, Vitamine C en pine bark extract in een gepatenteerde Vorm van Pycnogenol®, die het bevat, als secundaire plantaardige stoffen, oligomere proanthocyanidinen (opc ‘ s) en bioflavonoïden en organische zuren. De preventieve werking van Vitamine C tegen verkoudheid is spreekwoordelijk, en bevestigd.

Het is aangetoond in vijf studies met een totaal van 598 marathon hardlopers, skiërs en soldaten, die werden op een sub-Arctic Expeditie, dat de dagelijkse inname van 200 mg Vitamine C vermindert de verkoudheid risico door 52 procent.1

Volgens de huidige stand van de Wetenschappen, de Vitamine, is echter niet in staat, na het ontstaan van de ziekte tegen uw klachten.2 zink lijkt effectief te zijn.

De Cochrane Collaboration, een netwerk van wetenschappers, die systematisch met de resultaten van onderzoek bevestigd, om te Profiteren van bepaalde vormen van therapie onder de microscoop, het resultaat van een onderzoek, na een zeven-daagse inname van zink is het effect dat er meer patiënten in staat waren om het overwinnen van de koude symptomen als de proefpersonen in de Placebogroep.

Pine bark extract heeft bewezen, tot slot, die al op vele gebieden, zoals het behoud van hart-en vaatstelsel, de gewrichten en de gezondheid van het oog, het behoud van cognitieve vaardigheden, maar ook voor de verlichting van hooikoorts en de symptomen van aambeien, Tinnitus, en PMS. Het gebruik tegen verkoudheid ziekten is onderzocht voor de goed getest natuur betekent weinig.

Onderzoekers breken nieuwe wetenschappelijke grond

Met de combinatie van alle drie de componenten van de italiaanse onderzoekers ingevoerd onbekend terrein. Daarom besloten ze om hun studie in een twee-fase model. Voor de eerste Fase, waren ze in staat om te winnen 73 gezonde deelnemers die lijden in hun vorige levens, geen ernstige ziekte.

Zodra een onderwerp, de eerste tekenen van een koude waren zich tweemaal per dag 50 milligram pine bark extract toegediend aan 40 personen werden geselecteerd, of een niet-receptplichtige zogenaamde OTC-geneesmiddelen (OTC = over-the-counter), waarvan 33 deelnemers werden getroffen. Al in deze Fase, de enige prijs van de pine bark extract toonde een statistisch significant effect. De onderwerpen herstelde snel van de ziekte. Minder werk verloren dagen en minder OTC-geneesmiddelen werden ook genomen.

Met zink, Vitamine C en pine bark extract voor drie dagen minder ziek

pinien extrakt ImmunsystemIn de tweede Fase, de onderzoekers verdeeld nu 196 reeds zieke patiënten in drie groepen. In alle groepen de behandeling duurt minimaal vijf dagen. De deelnemers van de eerste groep kreeg op het dagelijks 100 milligram pine bark extract, 200 milligram Vitamine C.

In de tweede groep, de combinatie van het pijnboomschors extract, alsmede 30 milligram gluconzuur zink dagelijks voorraad. De onderwerpen van de derde groep werden gegeven elke dag, alle drie de onderdelen.

De combinatie van het pijnboomschors extract en Vitamine C, de wetenschappers synergie-effecten waren in staat om te bepalen van een wederzijdse Bevordering van de actieve ingrediënten. Het herstel is opgetreden in vergelijking met de exclusieve toekenning van de pine bark extract een beetje sneller.

Het effect was het meest echter, als pine bark extract, Vitamine C en zink samen zijn gebruikt. Het Stoppen van de symptomen van verkoudheid kunnen worden van een gemiddelde van zeven dagen tot drie tot vier dagen wordt verminderd.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top