Snelevacature Amsterdam

Paracetamol voor de pijn in de rug niet beter dan een Placebo

Paracetamol wirkt nicht besser als Placebo
Australische onderzoekers vonden in een recente studie, het maakt voor de behandeling en genezing van acute pijn in de rug is er geen verschil, of de betrokken patiënten waren behandeld met Paracetamol of een Placebo, Paracetamol tussenwervelschijf-gerelateerde pijn in het gebied van de lumbale wervels vermindert niet beter dan een Placebo. Het onlangs gepubliceerde onderzoek door een Australische team van onderzoekers blijkt. Bijgevolg is de behandeling met Paracetamol resultaten zo snel en effectief op een aanhoudende pijn, zoals de behandeling met de voorbereidingen zonder dat de werkzame stof.

In de acute pijn Paracetamol is één van de meest gebruikte pijnstillers in de wereld – nu, onderzoekers van de George Institute for Global Health in Sydney in een recente studie tonen aan dat het pijn acute lage rug, onderrug niet meer effectief is, als een actieve bestanddeel veel van een placebo.

Paracetamol werkt niet beter dan Placebo

Voor de studie, circa 1650 werden de proefpersonen – al het lijden van de acute pijn in de lumbale (lumbago), met een gemiddelde leeftijd van 45 jaar over een studie periode van drie maanden, zowel met Paracetamol dan met placebo behandeld. Noch de deelnemers aan de studie wist de onderzoeker, de Patiënt, in feite, pijnstillers en wat niet. Specifiek, de bouw van de pijn in de rug als acuut van toepassing op het moment van deze beproeving, als zij zich hebben voorgedaan vóór de studie minder dan zes weken.

De “dubbel-blind gerandomiseerde studie laat zien, dat het is voor de verlichting van acute pijn in de rug onder in de rug maakt het geen verschil of Paracetamol wordt gebruikt voor de behandeling. Onderwerpen die ontvangen geen pijn te verlichten drug, gesneden werden net zo snel en effectief pijn weer, en worden als zodanig behandeld worden met het medicijn.

Vijf van de zes patiënten waren vrij van klachten

In totaal circa 84 procent van de klachten kwamen van de 1.650 vrijwilligers na het verstrijken van de drie maanden van de onderzoeksperiode, ongeacht of ze behoorden tot de Paracetamol groep of niet. Gemiddeld duurde het 17 dagen, totdat de acute pijn verdwenen. Ongeveer 75 procent van de patiënten”, verklaarde voordat ze geleerd hebben of ze waren behandeld met Paracetamol of een Placebo, met de behandeling manier en tevreden te zijn.

Wetenschappers en vooral verrast door de resultaten, omdat vanuit medisch oogpunt, er is geen twijfel dat Paracetamol heeft een pijnstillende werking. Tegen deze Achtergrond, verder onderzoek is nu nodig om de precieze pijn processen last van acute en begrijpen van de behandeling met Paracetamol. Het onderzoek zou niet voldoende, bovendien, een behandeling met Paracetamol voor acute rugpijn niet aanbevolen.

Uitgebreide informatie over pijn in de rug die je hier kunt vinden.

Hamburg-harburg, 24. Juli 2014

Geef een reactie

Scroll To Top