Snelevacature Amsterdam

Pine bark extract verlicht de symptomen van Astma

Met pine bark extract en Astma kan een zucht van opluchting-Ziek (beter) en je moet voor het voorschrijven van drugs te verminderen, zodat een italiaanse studie.

Een boom is als het gaat om voedingssupplementen, meer en meer aan het belang van het onderzoek, de Middellandse zee-grenen of vurenhout. In het bijzonder, uw bark extract lijkt te worden, kunnen een aantal positieve effecten. Een onderzoek van de italiaanse Universiteit van Pescara, suggereert dat de bark extract van franse marine pine boven de boom Astma kunnen de symptomen verlichten.

Als gevolg hiervan, de mogelijkheid dat degenen die Getroffen zijn afhankelijk, in mindere mate op hun inhalator, alsmede bezoeken aan de arts en, daarnaast, ook in de nachten minder van de symptomen van Astma, worden geplaagd.

Minder symptomen van Astma kan betekenen dat er minder medicatie en beter te slapen

De bark extract toegediend werd aan de proefpersonen in de Vorm van Pycnogenol®, al meer dan 40 jaar, geregistreerd en getest natuurlijk product. In totaal 76 mensen in de leeftijd van 25 tot 45 jaar deelgenomen aan het onderzoek. Een groep die nam de pine bark extract in een concentratie van 100 mg per dag, naast hun normale medicatie vergeten door corticosteroïden (ICS), terwijl de andere groep alleen gebruikt ICS.

Het geweldige resultaat na zes maanden was, die in de schors van de pijnboom verhoogd extract, had om het gebruik van uw inhalator alleen, gemiddeld om de vijf dagen, terwijl het toestel was in de controle groep, elke tweede dag is nodig.

Daarnaast is de schors van de pijnboom resulteerde in een extract, dat slaapstoornissen als gevolg van de symptomen van Astma is verlaagd in bijna de helft van de deelnemers, en de arts bezoeken werden aanzienlijk verlaagd. Volledig 55 procent van de deelnemers noteerde een daling in de symptomen van hoesten, piepende ademhaling en kortademigheid. Echter, de studie van de leider, Dr. Belcaro benadrukt dat verder onderzoek met meer patiënten is het wenselijk om aan te tonen dat het effect van pine bark extract op de symptomen van Astma beter 1.

Ondanks de positieve resultaten van meer uitgebreide studies is wenselijk

Met de positieve resultaten van de studie door Dr. Belcaro is niet alleen in deze. Al een eerdere studie door de Universiteit van Arizona, USA, aangekomen bij vergelijkbare resultaten tot het inzicht dat de grootschalige studies zijn nodig om de goede eigenschappen van pine bark extract duurzaam het bewijs van 2.

De resultaten tot nu toe geven echter reden om te hopen dat pine bark extract wordt ook waargenomen door een breder Publiek, met name de inname van pine bark extract wordt beschouwd, in tegenstelling tot ICS als risico-vrij. Pine bark extract is daarom in de EU als een voedingssupplement, licentie en dus vrij beschikbaar.

Studies:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top