Snelevacature Amsterdam

Polyfenolen uit bessen leervermogen en geheugen verbeteren

Berry polyfenolen wijzigen van de biologie van de hersenen en het bevorderen van het Leren en het geheugen. Ze zijn niet alleen voor het cardiovasculaire-en immuunsysteem is belangrijk, maar waarschijnlijk ook voor de geestelijke gezondheid.

Te aanvaarden de bessen bevatten veel representatiever dan de meeste mensen. Ook, bijvoorbeeld, tomaten, paprika ‘ s, bananen, sinaasappels, en aubergine moeten worden geteld. Deze studie behandelt de soorten die ook in het dagelijks leven als een zachte vrucht bekend. Specifiek, de onderzoekers van de franse Université de Bordeaux en de innovatieve fabrikant van natuurlijke extract supplementen, Activ’inside, ook in Frankrijk, een studie met wijn van druiven (Vitis vinifera L.) en blauwe bosbes (Vaccinium angustifolium)).

Wat is de reactie van muizen van middelbare leeftijd op polyfenol-rijke bessen extracten?

Het Team, onder leiding van Prof. Dr. Julien Bensalem volwassen muizen van middelbare leeftijd en werd toegekend aan twee verschillende groepen. De knaagdieren kregen hun gewone voedsel zonder toevoegingen. Het diende als controle groep. Het eten in de andere groep was echter aangevuld worden over een periode van acht weken door de polyfenolen berry extracten, die werden verkregen bessen van de trossen en blauw. Het doel was de invloed van een Polyfenol-een Aanvulling op de vaardigheden voor de ruimtelijke waarneming. Te dien einde, de dieren in beide groepen worden regelmatig Tests voor ruimtelijk Leren en geheugen in een water maze.

Zonder polyfenolen, een toename in het leren van tekorten

De resultaten toonden aan dat de dieren in de controlegroep bleek na twee maanden, in feite, tekenen van tekorten in de ruimtelijke Leren. Het bewijs voor een leeftijdsgebonden achteruitgang van cognitieve vermogens werd uitgevoerd. Bij dieren van dezelfde leeftijdsgroep, waarvan het dieet werd aangevuld met bessen extracten, kan niet worden gevonden te hebben vergelijkbare effecten, echter. De polyfenolen lijken zo te zijn, de leeftijdsgebonden achteruitgang van cognitieve vermogens om te gaan.

De synthese van bepaalde Eiwitten-enzym Complexen blijft met polyfenolen krijgen

Ginkgo Gehirn Erinnerung GedächtnisIn verdere studies, de franse wetenschappers ontdekten dat de hersenen biologie van de dieren uit de berry extract groep verschilde van de controlegroep op een wezenlijk punt. Ze toonde geen vermindering van de Expressie van genetisch gecontroleerde eiwit synthese van een bepaald Eiwit-enzym complex.

Dit complex bestond uit Ca2+/Calmodulin-afhankelijke Kinase (CaMKII). CaMKII is een belangrijke factor voor neuronale gezondheid en betrokken zijn bij de functies van het lange-termijn geheugen en synaptische plasticiteit. De laatste behoort tot de indrukwekkende vermogen van de hersenen te beïnvloeden door een korte-termijn of lange-termijn activering van synapsen zogenaamde neurale verbindingen tussen leerprocessen en het geheugen. Een vermindering in CaMKII synthese, als in de controle groep gepaard gaat met een daling van leren en geheugen vaardigheden. Deze vermindering in de berry extract van de groep, niet de vaardigheden.

De overdraagbaarheid van de resultaten van het onderzoek voor de mens mogelijk is

Deze van de muis model-afgeleide gegevens suggereren dan ook dat een suppletie met polyfenolen uit de bessen van een meer efficiënte manier, de leeftijdsgebonden achteruitgang van cognitieve vermogens bij de mens tegen te gaan (1).

Andere studies bevestigen de huidige resultaten

Parallel aan zijn eigen onderzoek, van dezelfde auteurs van een studie gepubliceerd overzicht, vindt u dat andere studies komen tot de conclusie dat berry polyfenolen kan positieve effecten hebben op verschillende gebieden van het geheugen en van de synaptische plasticiteit. In hun voorstelling van Bensalem en haar medewerkers hoogtepunt als een mogelijke oorzaak, de antioxidatieve kracht van polyfenolen, in het bijzonder Flavanols, anthocyanen en Resveratrol. Je kan ook een effect heeft op de neuronale signaalpaden en inflammatoire markers.

Een hoge consumptie van Fruit, het is ook belangrijk voor de gezondheid van de hersenen

De nog steeds toenemende levensverwachting met een opeenstapeling van leeftijd-gerelateerde afname van het geheugen en het leren van vaardigheden up-to-demeziellen ziekten die geassocieerd worden. In het licht van deze, de wetenschappers over het belang van een rijke fruit consumptie, met name die van berry fruit. Dit kan een waardevolle bijdrage leveren aan het behoud van de hersenen gezondheid en de preventie van ouderdomsziekten in dit gebied (2).

(1) Bensalem, J., et al., Dieet Polyfenol Suppletie Voorkomt Wijzigingen van de Ruimtelijke Navigatie van Middelbare Leeftijd Muizen Voorkant Behav Neurosci. 2016 Jan 9;10:9, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie. (2) Bensalem, J., et al., Beschermende effecten van berry polyfenolen tegen leeftijd-gerelateerde cognitieve stoornissen, Voeding en Veroudering, 2016 vol. 3, nr. 2-4, blz. 89 – 106.

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top