Snelevacature Amsterdam

Preventie van beroerte – de 10 belangrijkste tips

Schlaganfall vermeiden
In Duitsland, een persoon lijdt elke drie minuten van een beroerte. De praktijk Vita vertelt u hoe u aan de slag met een man lijdt al drie minuten op een beroerte – rond de 60.000 mensen sterven elk jaar aan de gevolgen kunt voorkomen dat In Duitsland. Vooral oude mensen zijn getroffen, maar in principe, de beroerte zich voordoet in alle leeftijdsgroepen – zelfs kinderen zijn lijden meer en meer vaak inclusief.

Symptomen van een beroerte zich voordoen plotseling

De oorzaak van een beroerte is een bloedstolsel dat klompen een cerebrale arterie is in de regel zo dat belangrijke delen van de hersenen niet meer geleverd kan worden met zuurstof. In 15 procent van de gevallen, een bloed-of barsten schip, en het activeren van de beroerte. De Betrokken personen geven vaak aan dat de symptomen – zoals storingen, verlamming, hoofdpijn – de taal zal worden verrast.

Preventie van beroerte, risicofactoren verminderen

Nieuwe studies tonen aan dat 70 procent van alle beroertes voorkomen kunnen worden als hoog-risico patiënten zou gezonder te gaan leven. Factoren zoals een hoge bloeddruk, gebrek aan lichaamsbeweging of ongezond dieet vergroot de kans op een staking. Ook boezemfibrilleren is zeer gevaarlijk.

Dus je hoeft niet te reageren alleen wanneer het al te laat is, maar het risico van een beroerte kan voorkomen, praktijk, Vita, gebundeld in een fotoboek van de 10 belangrijkste tips voor het voorkomen van een beroerte.

 

 

 

Geef een reactie

Scroll To Top