Snelevacature Amsterdam

Resveratrol: 2 studies tonen een positief effect op Diabetes

De Diabetes van het jaar van het lijden voor een jaar meer mensen. Belangrijk suiker ziekte in het bloed is niet alleen de ondersteuning van de lichaamseigen regulatie van de bloedsuikerspiegel, maar ook de ondersteuning van de lichaamseigen bescherming tegen schade op de lange termijn, zoals vasculaire aandoeningen (andere verwante aandoeningen, zoals erectiele dysfunctie, het risico op een hartaanval, diabetische retinopathie, diabetische voet). Twee studies zeggen dat Resveratrol ondersteunt antoxidative mechanismen bij patiënten met Diabetes type 2 en misschien zelfs lagere bloedsuikerspiegel.

De antioxidant kracht van Resveratrol kan worden gebruikt sinds de ontdekking in 1976, vaak. Het is, hoewel Resveratrol is een van de aromatische Bestanddelen van de polyfenolen, dit keer niet een secundaire kleur geven plantaardig materiaal. Integendeel, Resveratrol is een van de meest krachtige verdediging stoffen, Phytoalexins, die de planten tegen de verspreiding van schadelijke micro-organismen.

Daarom, Resveratrol daden, niet alleen anti-oxidant, maar ook schimmeldodende tegen schimmelinfecties. Rode druiven en rode wijn worden beschouwd als de belangrijkste leverancier van Resveratrol in het eten. Beide, echter, genieten vanwege de suiker of alcohol voor de adressaten van de huidige studies slechts in zeer beperkte mate. Hier is het, in feite, is het gecombineerde gebruik van Resveratrol en medische vormen van behandeling in de behandeling van type 2 Diabetes. Om deze reden werd de drug gebruikt zeer geconcentreerd in pure Vorm.

Resveratrol vermindert de risicofactoren bij patiënten met Diabetes type 2

zucker und carnitin regulierung diabetesIn de onderzoeken van medische en gezondheids onderwerpen die relevant zijn voor gespecialiseerde Indiase Universiteit door de naam van de Jagadguru Sri Shivarathreeshwara Universiteit (JSS Universiteit) wetenschappers nam een zes maanden durend onderzoek over de Voordelen van het nemen van Resveratrol bij type 2 Diabetes als een ondersteunende therapie.1 van de in totaal 57 proefpersonen kregen 28 naast hun medicatie met orale antidiabetica dagelijks met 250 milligram Resveratrol dosering voorbereiding. De 29 overige deelnemers ontvangen alleen hun gebruikelijke medicijnen.

Als een resultaat, de Indiase onderzoekers concludeerden dat de aanvullende werking van resveratrol heeft, in het bijzonder, werkt door het verminderen van vasculaire risico factoren zoals het lichaamsgewicht, oxidatieve Stress en het lipidenprofiel, bestaande uit triglyceride waarden, en de totaal -, HDL-en LDL – cholesterol.

Anti-oxidant enzymen en tripeptides met Resveratrol verhoogd

blutzuckerspiegel regulierenName it werd opgericht in het geval van de deelnemers in de Resveratrol-groep toonde een significante toename van super oxide dismutase enzymen, die verantwoordelijk zijn voor de gevaarlijke oxidatieve Stress genereren van superoxide anionen worden omgezet naar waterstof peroxide. De zeer oxidatieve waterstofperoxide, op zijn beurt, zal kolommen te splitsen door de catalase-enzym aan zuurstof en water.

Ook het aantal van deze enzymen verhoogd in de vorm van Resveratrol op de groep. Ten slotte is de hoeveelheid glutathion is een Tripeptide bestaande uit cysteïne, glutaminezuur en glycine en één van de belangrijkste antioxidanten aanzienlijk toegenomen.

Aan de praktische kant van deze verbeteringen voor Diabetes type 2 patiënten, de ondersteunende therapie kan het verminderen van de Resveratrol risico factoren, die de klassieke behandeling, die in wezen is bepaald tegen de hyperglycemische effecten, heeft geen invloed. Een gecombineerde therapie zouden kunnen verminderen van de noodzaak voor deze geneesmiddelen en dus bijwerkingen, zoals gewichtstoename, hypoglykemie of een lage bloedsuikerspiegel, evenals andere contra-indicaties te voorkomen.

Op korte termijn verlagen van de bloedsuikerspiegel en insuline niveaus

Een verdere studie werd uitgevoerd aan de Universiteit van medische Wetenschappen in Bushehr in Iran, heeft ook het doel om te verkennen van de voordelen van een in de geneeskunde, adjuvante therapie Standaard Anti-diabetische behandeling met een aanvullende toekenning van Resveratrol.2 In hun gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde, klinische dubbelblinde studie Parallel Design, het was de wetenschappers, voornamelijk van de bloedsuiker verlagende effecten. Tot de kring van de deelnemers, 66 Diabetes type 2 patiënten werden willekeurig verdeeld in twee groepen.

De onderwerpen eerste ontvangen een dag over 45 dagen van 1.000 milligram Resveratrol toegediend, terwijl in de andere een Placebo werd ingenomen. De medische behandeling was natuurlijk bleef in beide groepen.

Het belangrijkste resultaat van de Iraanse wetenschappers was het feit dat de deelnemers in de vorm van Resveratrol op de groep, op een korte termijn verlagen van de bloedsuikerspiegel en insuline niveaus plaatsgevonden. De onderzoekers raden verdere studie, kansen om uit te vinden hoe Resveratrol kan het verbeteren van de werking van conventionele antidiabetica drugs.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top