Snelevacature Amsterdam

Scheuren Op De Hoek Van De Mond Hoek (Hoek Van De Mond-Fissuren)

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Gebarsten mondhoeken zijn een vervelende en pijnlijke affaire. De gescheurde huid op de hoeken van de mond, pijn bij elke beweging van de mond, vaak besmet raken. Meestal is de oorzaak onschuldig en gebarsten hoek van de mond om te genezen volledig. U kunt echter wel optreden opnieuw en opnieuw – dan is de spraak is van zogenaamde mond-hoek Scheuren.

  Wat is gebarsten de hoek van de mond (op de hoek van de mond-Scheuren)?

  Gescheurde hoeken van de mond zijn ongemakkelijk en vervelend. In de geneeskunde, deze tranen worden ook wel aangeduid als scheuren of Kloven. U pijn bij elke beweging van de mond, of in het Spreken of eten. Gebarsten hoek van de mond aan te raken heel gevoelig, vaak zelfs een Glimlach is pijnlijk. Vooral wanneer het in contact komt met speeksel of zuur – en zout-bevattende voedingsmiddelen, een brandende pijn. Gescheurde hoeken van de mond komen vaak voor als gevolg van droge lippen, vooral in de Winter. Sinds de mond is constant in beweging, genezen Scheuren vaak slecht.

  Gebarsten hoek van de mond door infecties

  Eingerissene Mundwinkel

  Gekraakte de hoek van de mond – ook wel bekend als de Scheuren bekende pijn en zijn touch-gevoelige

  Gebarsten hoek van de mond komen meestal plotseling en slechts tijdelijk. Door de scheuren als bacteriën of virussen kunnen veroorzaken aan de wonden binnendringen en een ontsteking. De hoeken van de mond permanent zijn, of altijd (chronische), gescheurde en ontstoken, de geneeskunde van de mond-hoek Scheuren. Extra professionele aanduidingen, Cheilitis angularis, lui hoeken, Perlèche, Angulus infectiosus of mond hoekige Cheilitis. Op de hoek van zijn mond, een rode vlek is geproduceerd, eerste, op het getroffen gebied van de huid scheuren. Als gevolg van infectie, een ontsteking, die zich meer en meer. Vaak een witte coating en de gele afzettingen zijn gevormd. De mond-Fissuren, hebben hun wortels vaak in een ijzer-of vitaminegebrek of een infectie, bijvoorbeeld met de gist Candida albicans. Bij kinderen, infecties met bacteriën genaamd streptokokken of stafylokokken in vraag.

  Oorzaken van chronische gescheurd, op de hoek van de mond (Fissuren)

  Naast infecties, of een tekort aan ijzer is ook meer ernstige ziekten als oorzaak in aanmerking komen voor chronische gebarsten hoeken van je mond, bijvoorbeeld, de suiker ziekte (Diabetes mellitus). Sinds gebarsten mondhoeken worden vaak veroorzaakt door te droge lippen, verleidt, vaak te likken met de tong op het getroffen gebied. Je moet proberen te vermijden, echter, en je mond is zo droog mogelijk zijn, omdat in het speeksel, uw huid zal verzachten en het genezingsproces vertraagt.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top