Snelevacature Amsterdam

Selenium kan verlichten Artritis

Voedingsmiddelen met selenium-verrijkte gist kan verminderen ontsteking veroorzaakt door Artritis. Dit blijkt uit een studie van Brazilië.

Door het gebruik van een inactieve gist (Saccharomyces cerevisiae) verrijkt met organisch selenium, in het laboratorium muizen, en laboratorium vermindering van de productie van Vocht in de voeten en de gewrichten van ratten kan worden bereikt. De onderzoekers van de Verenigde Universiteit van Minas Gerais, zei dat deze resultaten suggereren dat de selenium-verrijkte gist patiënten met reumatoïde Artritis.

Selenium in aanvulling op glucosamine voor artrose nuttig

Als de resultaten van dierproeven kan worden bevestigd in studies met menselijke patiënten, kan selenium helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid van patiënten met Artritis. De medische markt wordt gedomineerd door gezamenlijk ziekten, in het bijzonder van glucosamine. Het Instituut Euromonitor International schat de waarde van de wereldwijd verkocht glucosamine-supplementen aan van twee miljard dollar. Tussen 2007 en 2009, de waarde van deze sales-divisie steeg met zeven procent.

Selenium is een essentiële micro-nutriënten, die is de groep van de anti-oxidant is een lid van zijn. Hoge selenium concentraties kan het risico op het ontwikkelen van kanker. De ontwikkeling van blaaskanker en prostaatkanker te worden geremd door de inname van selenium in het bijzonder.

Over Selenium

Het sporenelement selenium voorkomt in de bodem en wordt opgenomen door planten en dieren, waardoor het zijn weg vindt in het menselijk lichaam, Hetzij door het eten van vlees of door de inname van dierlijke producten, zoals melk en eieren. Selenium is opgenomen in maximaal 100 eiwitten in het menselijk lichaam en is vooral belangrijk in de productie van gezond sperma en de structuur van de hartspier is van bijzonder belang.

Een van de grootste voordelen van selenium, echter, ligt in de preventie van kanker. Selenium is het enige Mineraal, die, volgens de Food and Drug Administration in Amerika, de verklaring kan worden gemaakt dat dit vermindert het risico van kanker.

Selenium tekort is relatief vaak, en in toenemende mate, omdat door de vermesting van de bodem, de minder selenium in de planten verzameld.

De Studie

Tijdens de studie werden onderzocht in Brazilië, laboratorium ratten en laboratorium muizen. Deze verschillende geconcentreerde doses werden toegediend met selenium-verrijkte gist (0,01, 0,1, 1 en 10 procent van de concentratie).

De resultaten van de studie toonden aan dat bij elk van de concentraties, een significante vermindering van de inflammatoire cellen in de holte van de knie kan worden waargenomen. De dieren waren ook in staat om aan te tonen lagere waarden in termen van TNF-alfa, interleukine (IL)-1beta en andere Verbindingen. Aanvullend onderzoek dient inzicht te geven in de toepasbaarheid van de resultaten aan de mensen.

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top