Snelevacature Amsterdam

Tinnitus-Gel: Eindelijk in Duitsland!

Eine Frau wird im Ohr untersucht
Een nieuwe Gel is om te leven met Tinnitus help – nu studies zijn ook in Duitsland, dus voerden We gemeld in een artikel van een Gel, de Tinnitus patiënten kan helpen. Nu heeft gedaan, iets wat Belangrijk is in de ontwikkeling.

Omdat we hebben aangegeven in dit artikel, een Gel voor de behandeling van Tinnitus, bijna elke dag zijn er lezer vragen: Waar kan ik de Gel? Waar is de behandeling? We hebben antwoorden nodig, helaas, nog steeds: Het is momenteel niet beschikbaar voor gratis, want het is tot nu toe nog steeds in de onderzoeksfase.

Tinnitus-een Gel: studeren in Duitsland

Vaak is de vraag werd gevolgd door: ik Kan niet meedoen misschien in een van de studies? Ook, omdat wij te bieden had voor een lange tijd alleen een onbevredigend antwoord, want de Gel is alleen getest in andere Europese landen. Maar dat is precies wat er nu veranderd! In Duitsland, ook Tinnitus kan nu patiënten de Gel-test, die ook in het kader van een klinische studie.

Van deze 15 posities Betrokken zijn in staat om deel te nemen in de zogeheten Tinnitus studie: Bad schönborn, Göttingen, Halle, Hamburg, Heidelberg, Neuenheim, Heidelberg Rohrbach, Iserloh, Keulen, Duitsland, Lichtenfels, Mainz, München, Porta Westfalica, Ravensburg, Regensburg en Ulm. Een kaart met alle locaties vindt u hier.

De praktijk Vita beantwoord de meest belangrijke vragen over Tinnitus-Gel

Wat is Tinnitus Gel is het eigenlijk?

In de Gel van de drug AM-101, die blokkeert de glutamaat-receptoren in het binnenoor bevindt. Dit is niet hetzelfde glutamaat, dat bekend staat als smaakversterker, maar een chemische boodschapper, een zogenaamde Neurotransmitter, de geluiden van de kleine haarcellen (zenuwcellen) in de hersenen zendt.

Ik krijg de Gel als ik in de studie?

Studie van de deelnemers niet per se leidt tot de Tinnitus-Gel – het kan ook zijn dat je alleen maar een Placebo. De reden hiervoor is de verkoper wordt beschreven als: “de effectiviteit van AM-101 controleren, moet kunnen worden vergeleken met de verbetering van de Tinnitus na behandeling met een controle groep. Een deel van de patiënten zal daarom ontvangt een Placebo. Noch de onderzoeker, noch de Patiënt weet of ze hebben ontvangen AM-101 of een Placebo.” Beoordelen van de ontwikkeling van een vergelijkbare studie, vakken hebben een Kans van 66% om de juiste medicatie. Een kleine troost dat er is is dat Alle van de deelnemers aan de studie kan worden verkregen na het voltooien van de studie, meer in ieder geval, AT-101.

Welke tijd moet ik reserveren?

Aan het begin van een langer onderzoek en een eerste behandeling met AT-101. Na die drie binnenkort meer data volgen: Deze vindt plaats na tien dagen, na vijf weken en na ongeveer drie maanden. Tijdens de studie, de vakken hoeft te leiden met een mobiele telefoon een soortgelijk apparaat dagboek en in de avond, twee vragen over uw Tinnitus te beantwoorden.

Kan ik deelnemen aan de Tinnitus onderzoek?

U kunt deelnemen aan de studie, als u ouder bent dan 18 en jonger dan 75 jaar; sinds een geluid trauma, Barotrauma (veroorzaakt door de druk, bijvoorbeeld bij het duiken), een Operatie aan het middenoor, een geperforeerd trommelvlies of een ontsteking van het middenoor bij een Tinnitus lijden, en je bent niet beïnvloed langer dan 12 maanden.

Waar kan ik me aanmelden voor de studie?

Hier, kunt u contact opnemen met een studiecentrum contact.

Hamburg-harburg, 14. April 2015

Geef een reactie

Scroll To Top