Snelevacature Amsterdam

Verzorging thuis: papa trekt in bij mij nu

Angehörige zuhause pflegen
De verzorging van een ouder is de thuisbasis van een grote uitdaging is, kunnen de leden bereiden zich in speciale cursussen op het, Als een beter paar plotseling het geval is, dan moeten we ons afvragen: Hoe kan ik beheren, bijvoorbeeld mijn vader – om het huis te voorzien van de best mogelijke zorg, zonder medische kennis? Speciale voorbereidende cursussen kunnen nemen van ons deze Angsten.

Wat we nodig hebben, wat we moeten weten? Martin Moritz is bekend bent met de Zorgen van de leden. Het hoofd van de leden van de school in Hamburg-harburg, krijgt de bijbehorende voorbereidende cursussen. We vatten de belangrijkste tips.

Eet juiste type

Stel dat het onze vader, het eten is geweigerd. Wat te doen? In ieder geval, we proberen te doen met geweld. Want dan wordt het eten komt “in de verkeerde keel”, een longontsteking kan het gevolg zijn (aspiratiepneumonie).

Wij geven de voorkeur om te kijken naar de oorzaken. Hij heeft last van problemen? Of tand pijn, die zelden ontdekt? Soms helpt het als voedsel worden verdikt of gepureerd. Niettemin, wij zorgen ervoor dat onze vader kauwt op een regelmatige basis om de stroom van speeksel stimuleren. Dus, de oorspeekselklier intact blijft.

Toedienen van medicatie

Voordat verpletterende tablets, we zijn in gesprek met de arts. “Onze Patiënt” problemen bij het Slikken? Beste gebruik maken van de capsule appelmoes mengen. Zuivelproducten zoals yoghurt kan niet worden gecombineerd met medicijnen, bijvoorbeeld antibiotica, genomen.

Zorg thuis: een aanspreekpunt voor leden

De leden van de school in Hamburg-harburg organiseert cursussen voor het verpleeghuis: www.angehoerigenschule.de.

De Onafhankelijke patiënten begeleiden Duitsland (UPD) adviseert onder 08000/117722 in de wet.

Advies over toegankelijke woningen: www.online-wohn-beratung.de

Beweging is belangrijk

We bevorderen de mobiliteit, voor zolang het duurt, want die is stabiel, heeft minder kans om een duik. Het zijn de kleine dingen: de Hand-oefenen met een foam bal lijkt in termen van mobiliteit wonder. We bewegen van de vingers naar de tenen, alle gewrichten op een regelmatige basis. Dus vechten we baleinen. We hebben ook een zorg die de Zieke persoon is gedraaid in bed, af en toe op de kant, om te voorkomen dat decubitus (doorligwonden). Bij het Wassen, besteden we aandacht aan de huid Permanente roodheid kan een voorloper van de zweren.

Zorg thuis is: Het juiste bed

De speciale bed, het is op recept van de arts, als het maakt het makkelijker te onderhouden, omdat veel taken, zoals Wassen, moet worden gedaan in een Liggende positie. We kunnen niet alleen het regelen van de positie van de achterkant, maar ook de hoogte en voorkomen dat we onszelf onnodig. De Partner moet worden gehandhaafd in de dubbel bed, er zijn “bed naar bed” – systemen. Het frame inserts die kunnen worden geïntegreerd in het frame.

Tillen met helpers

Wat te doen als we er in slagen te verhogen ons gezin alleen al uit bed? Beste HULPMIDDELEN zoals een patiënt op te tillen of schuif de planken.

Opstaan praktijk

Ook ziek tijd nodig om dingen uit te proberen. De zieke vader kan gaan zitten op de rand van het bed en beginnen te glijden een beetje naar links en naar rechts. Met een beetje Oefenen, kan hij een slip kan binnenkort alleen van het bed naar de stoel. Het doel is om van zijn onafhankelijkheid zo lang mogelijk. Het liften zijn de stemming, het maakt het onderhoud gemakkelijker.

Een goede lichamelijke hygiëne

PH-neutrale Zeep en lotions patiënten goed. U wilt ons niet laten kinderen wassen, zoals in het genitale gebied, zullen we u vragen of u wilt care service.

Een weigering om te reageren

De leden van de erkende onze inspanningen met afwijzing, tekenen we op een derde Persoon die hij vertrouwt. Samen maken we het hem duidelijk dat het om mee te gaan, is belangrijk voor zijn gezondheid. Vaak is de rol-omkering is het Probleem: alle van een Plotselinge wordt het kind wie neemt de zorg van de vader. Deze fase vereist aan beide kanten veel geduld.

De zorg van de ouders: betutteling is taboe

Gevoelige taal is nodig, voor de monding van de ondertoon taboe. Zelfs als een groot deel van de mensen die zorg nodig hebben kunnen niet meer spreken, ze voelen stemmingen. Zorg ervoor dat de ‘baby-taal” te vermijden. Tot slot nemen we serieus de moeder en de vader.

Sociale Contacten

“Hey, we hebben uitgenodigd uw vrienden!” Elke inzet van een set wordt een lichtbundel op het gezicht van de zieke! We kunnen op verzoek ook worden aangeboden op de dag van de zorg na een bezoek, en onder toezicht vrije tijd. In deze tijd, de familie heeft weinig tijd om even diep adem. Een oproep aan de bezoeker diensten van de kerken is zeker de moeite waard.

Verzorging van de room set-up: valkuilen te elimineren

We zien dat er geen tapijten, lopers en kabels in de weg. Hetzelfde geldt voor onstabiele meubels, die geen Steun. De care Fonds subsidieert de barrière-vrije tag met up-to-2557 Euro, als we de maatregelen vooraf te worden goedgekeurd.

Persoonlijke Apparaat

De kamer moet instellen. Wij zorgen ervoor dat onze vader kunnen kijken door een raam. Foto ‘ s, planten, of bekend gordijnen verbeteren van hun welzijn.

Zorg tijd

In het acute geval, de medewerkers, tot tien dagen voor het organiseren van thuiszorg. U kan ook oplopen tot zes maanden van de behandeling.

Geef een reactie

Scroll To Top