Snelevacature Amsterdam

Vitamine D is een zeer hoge dosering op een effectieve manier?

Tussen de 60% en 95% van de mensen hebben een Vitamine D-tekort. Dit is afhankelijk van het Seizoen en de leeftijd: In de zomer zijn de jonge groepen van de bevolking heeft slechts ongeveer de helft krijgen te weinig Vitamine D in het bloed. In de Winter, bijna alle mensen hebben een duidelijk tekort, vooral de ouderen. Terwijl Vitamine D is ongeveer vanaf de leeftijd van veertig jaar, niet alleen voor het immuunsysteem is met name van belang, maar ook voor Calcium metabolisme en het behoud van een gezonde, sterke botten. Amerikaanse wetenschappers hebben nu onderzocht verschillende doseringen van Vitamine D3 en de vraag wordt gesteld: Is een zeer hoge dosering van meer dan een Serum niveau van 20 ng/ml nog steeds effectief, en verbetert het Calcium metabolisme?

De dosering van Vitamine D

In gezondheid, is het zeer belangrijk om op het juiste niveau. Het is duidelijk dat De uitdrukking “Veel helpt veel” is geen goede raadgever, en kan nadelige gevolgen hebben. In Duitsland aanbevolen voor de ouderen 20µg van de Vitamine D per dag (gelijk aan 400% van de ADH). Iedereen die denkt dat het is bijzonder goed met zijn beenderen, kunnen in de verleiding komen om de dosering verhogen aanzienlijk.

Het lijkt een amierkanischen onderzoek, dat een hoge dosis Vitamine D en valt in bepaalde gevallen, de effectiviteit hieronder het Placebo-bereik. Dit is een nieuwe studie van wetenschappers van de AMERIKAANSE Universiteit van Wisconsin-Madison, suggereert, op zijn minst. Je hebt onderzocht de absorptie van calcium en de minerale dichtheid van botten bij de toekenning van Vitamine D3, in verschillende doseringen, of een placebo.

Wat is het effect van Vitamine D3 op de gezondheid van de botten van postmenopauzale vrouwen?

De uitgebreide gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde, klinische dubbelblinde studie van 230 opgenomen postmenopauzale vrouwen. De maximale leeftijd was 75 jaar, sinds het begin van dit tijdperk, de darmflora de weerstand tegen Vitamine D verhoogt. Alle van de vrouwen had aan het begin van het onderzoek, een serum niveau van 25(OH)Vitamine D3, de opslag vorm van Vitamine D in het organisme, van 14 tot en met 27 nanogram per Liter. Een assessment is hier een beetje moeilijk, aangezien een aantal van de standaard uit-geven experts van het AMERIKAANSE Institute of Medicine van 20 nano gram per Milliliter van een normale levering.

Veel vaker voor, maar is al te vinden op een niveau onder de 30 nano gram per Milliliter van een relatieve gebrek aan, en onder de 20 nog een lange-termijn een gebrek. Volgens de laatste Definitie, alle studie kregen de deelnemers een meer of minder uitgesproken Vitamine D-tekort. Osteoporose is geen van de vrouwen leed.

Wat is beter: een lage dosis of een hoge dosering Vitamine D3?

De deelnemers werden verdeeld in drie groepen. In de eerste groep, met 75 leden van een wit product met 800 IU of 20 microgram Vitamine D3 (400% ADH de aanbevolen dagelijkse dosering is toegekend door de DGE e. V.), evenals twee keer per maand, een gele Placebo. De 79 vrouwen in de tweede groep kregen dagelijks een witte Placebo, evenals twee keer per maand, een gele Vitamine D3 preparaat met 20.000 IU of 500 microgram. Deze dosis bracht de deelnemers permanent op 25(OH)Vitamine D3 niveaus in het Serum van meer dan 30 nanogram per Milliliter. De resterende 76 test personen vormden de derde groep. Ze nam dagelijks, een witte, en een twee-maandelijks een gele Placebo. De intake fase van de fraude in elke groep voor 12 maanden.

Nauwelijks de verbetering van de inname van calcium en minerale botdichtheid

Vitamin D Mangel

Vitamine D-tekort: een oorzaak van de verminderde vruchtbaarheid van mannen.

Als een resultaat, het Amerikaanse wetenschappers ontdekten dat een van één jaar, met een hoge dosering Vitamine D3 inname op de absorptie van calcium in het bot werd verhoogd. Deze built-in helper-effect was echter lager dan dit wordt aangenomen. Slechts één procent van de calcium Absorptie verbeterd. In de Placebo groep, er waren 1,3 procent meer. Maar ook in de groep waarin de deelnemers nam lage doses Vitamine D3, de gegenereerde resultaten, geen stormen van enthousiasme.

Met een stijging van de calciumopname door de botten tot twee procent van de waarde ver onder de limiet die geschikt zou zijn om te beschermen postmenopauzale vrouwen te beschermen tegen de gevaren van osteoporose. Daarom is een aanzienlijke toename in de minerale dichtheid van botten, spiermassa of verbetering van de spierfunctie was ook niet in een van de groepen aangegeven. Bovendien zijn er geen verschillen in de frequentie van Valpartijen, botbreuken, of in relatie tot een toename in fysieke activiteit door de deelnemers aan de studie kan worden vastgesteld.

Ontnuchterende resultaten van de studie met een paar beperkingen en zwakke punten

Natuurlijk, deze ontnuchterende resultaten zwaar wegen in het lopende debat over de effecten van Vitamine D. in feite, u spreekt voor de hierboven genoemde beoordeling door het Amerikaanse Institute of Medicine. Daarna, een 25(OH)Vitamine D3 serum niveau van 20 nanogram per Milliliter dichtheid is net voldoende voor het onderhoud van de spier functies van een normaal mineralen in de botten en het voorkomen van botbreuken.

De concentraties het zou, zoals in de huidige studie geen significante voordelen. De betekenis is, natuurlijk, post-menopauzale vrouwen met een 25(OH)Vitamine D3 serum niveaus tussen de 14 en 27 nanogram per Milliliter en tot de leeftijd van 75 jaar is beperkt. Het zou natuurlijk beter geweest om onderscheid te maken tussen de te testen personen met een serum niveaus om 20 nanogram, en dergelijke. Daarnaast een lichte huid vrouwen namen deel aan het onderzoek, met name, maar ook een aantal met een donkere huidskleur. In het laatste geval, een lagere serum niveau is te bespeuren als gevolg van een verlaagde Vitamine D3 vorming op de huid in het Algemeen. Ook hier is een uitsplitsing van de resultaten zou nuttig zijn geweest.

Bron: Hansen, Karen E., et al., Behandeling van Vitamine D-Insufficiëntie bij Postmenopauzale Vrouwen, Een Gerandomiseerde Klinische Trial, JAMA Intern Med. 2015;175(10): pp. 1612 – 1621.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top