Snelevacature Amsterdam

Vitamine D-tekort: 1/3 van de wereldbevolking lijdt aan het

Vitamine D-tekort in Duitsland in 70% tot 90% van de bevolking, afhankelijk van de leeftijd van de groep en de tijd van het jaar. Dit is de nieuwste, bewezen, aangezien de Nationale voedselconsumptie onderzoek II vanaf 2008 voor de duits-sprekende wereld. Onderzoekers aan de Universiteit van Heidelberg hebben nu gemeten op een mondiaal niveau, het aanbod en de gevonden: wereldwijd 1/3 van de gehele bevolking lijdt minstens een Vitamine D-tekort.1

De wetenschappers analyseerden een totaal van 200 Werken die gemeten zijn de Vitamine D-niveaus in het bloed van mensen. Kortom, de waarden van meer dan 168,000 mensen uit 44 landen zijn in de analyse. Het Vitamine D niveau in het bloed onder 50nmol/l, die over het algemeen wordt aangeduid als een gebrek staat. 37,3% van alle mensen die hebben bestudeerd had een Vitamine D niveau in het bloed is onder de minimale waarde.

Vitamine D en osteoporose

Vitamin D Mangel OsteoporoseOnderzoeker Judy Stenmark, die lid is van de International osteoporosis Foundation, zegt over de resultaten: “mensen worden steeds ouder en ouder. En zien wij een viervoudige toename van heupfracturen bij ouderen in de laatste 20 jaar. Het beleid moet omgaan met concepten van een Algemene voorziening van Vitamine D, zowel bij ouderen dan bij jonge volwassenen.”

Vitamine D is een aanvulling op de Calcium stofwisseling staat ook Centraal in bijna alle gebieden van het menselijk lichaam functioneert. Een gebrek beperkt het immuunsysteem, wordt geassocieerd met de incidentie van Kanker in de context van en de reden voor de beperkte vruchtbaarheid van mannen. Het lichaam kan zelf produceren van Vitamine D is nodig, maar zonne-straling. In levensmiddelen slechts zeer kleine hoeveelheden van Vitamine D zijn opgenomen.

Wereldwijd zijn er afwijkingen die kunnen worden uitgelegd voor het grootste deel met de hoeveelheid zonne-straling:

  • In Europa, Vitamine D-deficiëntie is veel meer verspreid dan in Noord-Amerika.
  • Resultaten afhankelijk van leeftijd werden alleen steles in Azië en het midden-Oosten, te worden bepaald. In Europa en Noord-Amerika, alle leeftijd groepen laten een vergelijkbaar tekort.

Voor latijns-Amerika slechts indicaties worden vastgesteld, omdat het aantal studies is te laag.

Bron:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top