Snelevacature Amsterdam

Vitamine D-tekort bevordert aandoeningen van de luchtwegen

De aanvoer van Vitamine D stimuleert de luchtwegen ziekten en infecties. Vitamine D-tekort is niet zelden: Tussen de 80% en meer dan 90% in Duitsland hebben een laag niveau van Vitamine D in het bloed.

In het geval van mensen die lijden aan een ziekte van de luchtwegen, kan Vitamine D-deficiëntie de oorzaak zijn. Dit is een studie uitgevoerd door de University College London, Verenigd Koninkrijk suggereert. Bekend in het onderzoek en de geneeskunde, is dat een te lage inname van de zon vitamine ziekten zoals osteoporose en osteomalacie, een, de vroege jeugd rachitis soortgelijke ziekte komt voor bij volwassenen, kan worden gefaciliteerd.

Voor meerdere jaren, het wordt steeds op gewezen dat er een verband is tussen Vitamine D en infecties van de luchtwegen. Onder andere dingen, is er in 2010 een studie van de Yale University toont aan dat de waarden van 38 nano kan verminderen gram per Milliliter Serum of meer, het risico van acute infecties van de luchtwegen aanzienlijk.

Vitamine D het risico van verdubbeling van aandoeningen van de luchtwegen

Vitamin D Immunsystem Husten De huidige London onderzoek heeft zich gericht op oudere mensen en is gebaseerd op gegevens verzameld in 2005, in een Engeland-breed gezondheidsenquête.1 De auteur, Dr. Vasant Hirani, analyseerde de gegevens van een totaal van 2,070 mensen van 65 jaar of meer.

Het bleek dat minder dan 35 Nanomol 25(OH)Vitamine D3 per Liter Serum, met een verdubbeling van het risico op respiratoire aandoening vergeleken met mensen met meer dan 64 Nanomol per Liter werden opgespoord. Dit komt overeen met 14 in de lagere of 25,6 nano-gram per Milliliter in het bovenste gedeelte.

Onderzoek toont aan dat de meeste engelsen hebben een Vitamine D-tekort

Vitamin DDe eerste waarde is een Vitamine-D-tekort kan leiden tot osteomalacie, en zelfs de drempel voor de hoogste concentraties gemeten in de bovenste kwart van de deelnemers, suggereert nog steeds een relatief tekort, die wordt aangeduid als insufficiëntie. Een voldoende toevoer van Vitamine D is 30 tot 60 nanogram per Milliliter Serum.

In deze gebieden worden de positieve effecten van een betere verzorging met Vitamine D, er lijken te zijn, als in het tweede kwartaal op een waarde van onder de 64 Nanomol/25,6 nanogram van respiratoire aandoeningen is nog steeds 1.75 keer minder opgetreden dan in het onderste kwart.

Om het bereiken van de minimale levering van Vitamine D van 30 nanogram per Milliliter bloed, aanbevolen wordt een inname van 20 microgram of 800 IE Vitamine D3.

Althans in de Noordelijke breedtegraden, optimale zorg is niet alleen zorgen voor de omzetting van UV-straling of zonlicht op de huid en ook in voedsel, de Vitamine is bevatte slechts in kleine mate. Om deze redenen, veel deskundigen adviseren, ten minste voor de winter en met de toegenomen vraag, bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap, en voor het nemen van een passende Aanvulling.

Bron:

Geef een reactie

Scroll To Top