Snelevacature Amsterdam

Wei-Eiwit: een Meta-studie bevestigt effect voor de opbouw van spieren

Met het gebruik van de “Wei-Eiwit”, kunt u de kilo ‘ s en de spier-structuur zal tuimelen. Ook het lichaam vet massa gereduceerd, als gevolg van een Amerikaanse analyse van een groot aantal studies (een zogenaamde Meta-studie) van de wei-eiwitten.

Wei-Eiwit is bekend om zijn uitgebalanceerde mix van aminozuren en hoge biologische waarde.

Wat is Wei Eiwit?

Kasein und Whey ProteinDe term Whey Protein is steeds vaker in de artikelen die te maken hebben met een gezond dieet en voedingssupplementen. De engelse term “wei”: “wei”. Dus, het kan even goed gesproken van wei-eiwitten.

Waarom naast Eiwit caseïne (Caseïne deel) van de twee belangrijkste soorten eiwit in de melk. Het is geen biologische maar er is division. Integendeel, caseïne vormt ongeveer 2,7 procent van de totale massa van het grootste eiwit fractie van de melk.

Caseïne, echter niet in de wei is de vloeistof die overblijft in de wrongel en de productie van kaas links. Wei-eiwitten is slechts 0,6 procent van de melk. De eiwitten zijn ook precies de stoffen die worden gevonden in Zoete of zure wei.1

Dus, onze energievoorziening is

Nu is het zo dat we ervoor zorgen dat onze energie-inname over de inname van koolhydraten, vetten en eiwitten. Hier is de Richtlijn opgegeven Guideline Daily Amount (GDA) zegt dat de verhouding van deze drie bronnen van energie dient overeen te komen met ongeveer 60 naar 30 tot 10 procent.

Op 2000 calorieën per dag, het aandeel van de koolhydraten is dan maximaal 270 gram vet, 70 gram eiwit, 50 gram. De andere verhouding in gram van de nummers komt uit het feit dat de afzonderlijke groepen van stoffen hebben verschillende energetische waarden.

De Meta-studie onderzoekt het effect van wei-eiwitten

Een Amerikaanse Meta-studie heeft nu aangetoond dat meer rekening worden gehouden met de wei-eiwitten is geassocieerd met tal van voordelen.2 Voor dit doel, gekwalificeerde het team van onderzoekers, van een totaal van 626 deelnemers uit 14 gerandomiseerde, gecontroleerde studies.

De onderzoekers concentreerden zich op studies in die wei-eiwitten zijn toegewezen in een geconcentreerde of geïsoleerde Vorm of als een hydrolysaat. De wei worden afgebroken eiwitten voor een betere biobeschikbaarheid al te vrije aminozuren. Bovendien, alleen gezonde volwassenen als deelnemers kwamen in vraag te stellen, hun lichaamsgewicht en samenstelling, met of zonder de invloed van een kracht training.

Dit is wat er gebeurt als de calorieën uit koolhydraten, en andere eiwitten kan vervangen worden door whey eiwitten

Uit alle studies samen, de wetenschappers de kennis dat, als een deel van de opgenomen ponden werden vervangen calorieën uit andere bronnen, door de wei-eiwitten, een significante afname van het lichaamsgewicht en lichaamsvet percentage werd waargenomen.

In vergelijking met de oorspronkelijke situatie, de deelnemers verloren een gemiddelde van 4.2 kg van het gewicht en het lichaam vet gesmolten weefsel van 3,7 kg. De wei was ingenomen eiwitten in het kader van krachttraining, het kwam ook tot een Toename in vetvrije lichaamsmassa door 2,29 kg in de Middellandse zee. Dit is niet om te zeggen dat de vorming van spierweefsel.

Een trend in de richting van meer gunstige effecten zou kunnen zijn voor de onderzoekers bovendien, wanneer de wei-eiwitten zijn gebruikt om koolhydraten te vervangen in plaats van andere eiwitten. In het kort, een van de onderzoekers Bestuur Dr. Dominik D. Alexander verklaarde dat de resultaten van fat het belang van wei-eiwit in de bouw-gratis body mass evenals vermindering van het gewicht bevestigen.

Wei-eiwit en leucine

Milch und Vitamin DDe detectie van het exacte werkingsmechanisme achter dit vereist wat verder onderzoek. Echter, het is bekend dat wei-eiwitten hebben een hoger percentage van de essentiële, vertakte-keten aminozuren leucine (Bcaa ‘ s) dan andere eiwitten. Leucine een belangrijke rol speelt als het gaat om het krijgen van het spierweefsel en de opbouw.

Een canadese studie die in staat was om aan te tonen dat de gunning van wei-eiwit, in tegenstelling tot de inname van een pure leucine in het Supplement, de eiwitsynthese in de spieren was ook in staat om drie tot vijf uur na een training programma te houden.3

De dagelijkse glas wei

Dus, de regelmatige inname van whey eiwitten, of het gebruik van wei-niet alleen voor de ondersteuning van de spieren en een toename in vetvrije lichaamsmassa kan worden aanbevolen. Zelfs met het verlies van het gewicht, wei kan helpen.

Als onderdeel van een gezond dieet, wei maakt een uitstekende bijdrage, want het bevat een hoog aandeel van B-vitamines en mineralen, maar nauwelijks vet.

Geef een reactie

Scroll To Top