Snelevacature Amsterdam

Zwangere vrouwen hebben te weinig Vitamine D

Aanstaande moeders hebben een Vitamine D-tekort tijdens de zwangerschap, soms zelfs als u hebt genomen van vitamine supplementen. Als gevolg van een in 2007 uitgebracht Amerikaanse studie.

Vitamine D is vaak schaars onder de Noord, de grijze hemel. Het Robert Koch-Instituut en de Max-Rubner-Instituut, Federale onderzoekscentrum voor voeding in Karlsruhe, Duitsland, kondigde onlangs aan dat na hun studies, 60 procent van de duitse volwassenen hebben een belangrijke Vitamine D-tekort. In het bloed van minder dan 20 nanogram Vitamine per Milliliter. Een voldoende aanbod is 30 nano-gram.

Het is Vitamine D speelt niet alleen een cruciale rol in de botopbouw, maar eerder een gebrek aan bereidheid van de ziekten met verschillende ziekten, zoals kanker, hart-en vaatziekten, immuunzwakte, en andere. Dit geldt met name voor de prenatale ontwikkeling. Tal van studies tonen aan dat de Vitamine D in de voeding van de zwangere moeder een significante invloed hebben op de gezondheid van uw kind. In deze context, een Amerikaanse studie van de Universiteit van Pittsburgh, Pennsylvania komt van de verontrustende resultaten.1

De meeste baby ‘ s met een Vitamine D-tekort in de wereld

Onderzocht is tussen 1997 en 2001 met verschillende tijden van het jaar, worden de gegevens van 200 Afro-Amerikaanse en 200 witte vrouwen en hun pasgeborenen. De moeders-to-be was in de voorkant van de 22. Week van de zwangerschap en kort voor de geboorte, bloed werd verzameld. Voor de pasgeborene, het bloed van de navelstreng werd geanalyseerd.

De onderzoekers ontdekten dat de Vitamine D-niveau werd 92.4 procent van de Afro-Amerikaanse baby ‘ s onder de voldoende niveau. 45.6% had een sterk tekort van minder dan 15 nanogram per Milliliter bloed. Ook 83.3% van de Afro-Amerikaanse moeders lijden aan onder-aanbod, die is nog steeds met 29,6 procent toonde een sterke afwijking. Het hoge niveau van onder-aanbod in deze groep is te wijten aan het feit dat de donkere huid bescherming vanwege hun hoge pigmentatie een uitstekende UV -, maar tegelijkertijd de synthese van Vitamine D vermindert.

In het geval van de witte pasgeborenen en vrouwen, de resultaten waren nauwelijks beter: Een niet-voldoende toevoer van Vitamine D werd gevonden worden 66.1 procent van de moeders, respectievelijk, 47.1% van de baby ‘ s. Dit is weliswaar lager, maar nog steeds veel te hoog. Overdracht van de resultaten naar Centraal-Europa, waarschijnlijk te wijten aan de meer noordelijke ligging is zelfs nog meer moeders en pasgeborenen een Vitamine D-tekort.

Aanbevelingen voor Vitamine D-Inname verhoogd hoeft te worden

vitamine Dosierung Überdosierung schwangerschaftTot op dit punt, de gegevens in overeenstemming zijn met de bekende aanvoer van Vitamine D in het Noordelijk halfrond. Ook het feit dat de Vitamine D-niveaus in de zomer het hoogst in de Winter en het voorjaar was de laagste, en Afro-Amerikaanse vrouwen en baby ‘ s, ongeacht het Seizoen constant op een laag peil, kwam niet als een Verrassing.

Bang voor de wetenschappers, echter, waren, als ze in staat waren om de duidelijke onder-aanbod is aan de vaste en tegelijkertijd aan het document dat 90 procent van de vrouwen nam vitamine supplementen voor zwangere vrouwen. De onderzoekers trokken de conclusie dat de huidige officieel aanbevolen en maximale dagelijkse dosis is niet geschikt voor Vitamine D voor Zwangere vrouwen natuurlijk, om een voldoende Vitamine-D-gehalte in het bloed. Vaak, voedingssupplementen voor Zwangere vrouwen bevatten geen Vitamine d 20µg, de onderzoekers kijken in ieder geval als de aanbevolen hoeveelheid.

Daarom stellen zij de limiet te verhogen van de maximaal aanvaardbare inname van 50 tot 250 microgram en de aanbevolen 10 tot 25 of zelfs 50 microgram. In 2012 heeft de duitse nutrition society (DGE) heeft gereageerd en ten minste 20 micro-gram (µg) beveelt aan om Vitamine D per dag.

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top