Snelevacature Amsterdam

10 oorzaken van constant brandend maagzuur

Alkohol kann Sodbrennen verursachen
Overmatig alcoholgebruik kan leiden tot een constante maagzuur – een verdere trigger voor de mensen die lijden, kunt u vinden in onze gallery, Bijna elke tweede volwassene in Duitsland lijdt onder de pijn en Branden onder het borstbeen. De redenen voor een constant brandend maagzuur zijn verschillende – praktijk Vita legt uit wat de meest voorkomende triggers.

Het verbrandt steken om de nek. Kunt u zich een onaangename druk in de maag. De spraak is van brandend maagzuur en zure verband met maag klachten. Ongeveer 40 procent van alle volwassenen in Duitsland last van constant brandend maagzuur, om de tien procent zelfs op een regelmatige basis – met Kerstmis, als de Raad van bestuur is niet specifiek in goede en weelderige, er zijn miljoenen patiënten. Ook beroemdheden hebben of hebben gehad lastig te vallen met het. Onder hen zijn acteur Edgar Selge, countryzanger Kenny Rogers, Entertainer Harald Schmidt en Directeur Bully Herbig.

Constant brandend maagzuur en serieus nemen

Het Lijden, echter, moet serieus genomen worden: chronische maagzuur kan het ontwikkelen van een chronische slokdarm-ontsteking. Of ergens dan, misschien zelfs een vorm van kanker.

De locatie voor de constante maag, de slokdarm, is een rekbare, gespierde buis van ongeveer 25 centimeter in lengte en een centimeter in diameter.

Gedeckte Festtafel

Alleen op de feestdagen, we hebben de neiging om nogal stevig, en voedsel rijk aan vet. Dit is een veel voorkomende oorzaak van maagzuur

Als u vaak last van brandend maagzuur, moet je in een behandeling door de zogenaamde proton pomp remmers te voorzichtig. Deze zijn een zeer populaire remedie voor de maag en in lage doses over de toonbank. Studies hebben aangetoond dat patiënten die regelmatig proton pomp hamers, hebben tussen de 20 en 50 procent hoger risico op het ontwikkelen van chronische nierinsufficiëntie. Alle van de resultaten van het onderzoek en het onderzoeksproces kan je maagzuur in ons artikel “gevaarlijke betekent” te lezen. Tip: Zet daarnaast is er een regelmatige voeding met een hoog kalkgehalte, zoals melk aan uw dieet. Verdere studies hebben aangetoond dat proton pomp remmers hebben ook een negatief effect op de botdichtheid van invloed kunnen zijn. Ter bestrijding van maag zeer voorzichtig, we hebben voor u samengesteld daarnaast ene foto galerij met de beste home remedies voor maagzuur.

Dus constant brandend maagzuur ontstaat

Ze vervoerd van het voedsel vanuit de mond naar de maag. Alleen een sluitspier tussen de slokdarm en de maag voorkomt dat maagzuur terugstroomt in de slokdarm. Hij opent meestal als een afsluiter te laten voedsel vanuit de slokdarm naar de maag, en de bescherming van de slokdarm als gevolg van contact met het bijtende maagzuur. Als u brandend maagzuur dit proces is verstoord, echter: De spier sluit de maag ingang, is niet goed; delen van de zure maaginhoud terugvloeit naar de slokdarm en de aanval op de huid van het het gevoelige slijmvlies is de oorzaak van brandend maagzuur.

Voor constant brandend maagzuur er zijn vele redenen voor dit in de praktijk Vita-image gallery van presenteren wij hen aan u voor.

Geef een reactie

Scroll To Top