Snelevacature Amsterdam

4 hoopt om te verslaan van de kanker: nieuwe therapieën te helpen!

Mammografie um Brustkrebs zu erkennen
Door een regelmatige mammografie zelfs de kleinste kanker knooppunten kunnen worden ontdekt, is Het voortdurend nieuw ontwikkelde behandeling zal worden getest methoden in het onderzoek naar kanker – de kracht van de hoop. Omdat de nieuwe middelen en procedures lijken te zijn veel meer gericht tegen ontaarde cellen.

Long – ernstige symptomen verlichten

Versterking: longkanker is de dodelijkste vorm van kanker, slechts tien procent van de slachtoffers overleeft de eerste vijf jaar. Een nieuwe ontwikkeling verlicht ten minste de ernstige symptomen zoals zwakte en ademnood en het versterkt de patiënt. Dit is de stof Gefitinib mogelijk, met name snelgroeiende kankercellen remt.

Borsttumor verhongeren

Antistoffen: de nieuwste medicijnen tegen borstkanker warm. Ze voorkomen dat de Tumor wordt geleverd door nieuw gevormde bloedvaten, en omkomen van de honger hem. De werkzame stof Bevacizumab is reeds met succes toegepast, anderen zijn nog in klinische studies, en ook goede resultaten laten zien. 85 procent van de vrouwen met borstkanker overleven voor nu.

Maag – targeted drug als een Blokker

Rem op groei: de Zaak van de maagkanker therapie is een nieuwe methode: de werkzame stof Trastuzumab, kan men de behandeling van de Tumor. Hij blokkeert de receptoren die het stimuleren van de kankercellen van de groei. Het medicijn kan gebruikt worden voor alle mensen, vooral veel van de receptoren op de maagkanker cellen.

Huid – snel een vaccinatie

Fit verdediging: AMERIKAANSE onderzoekers hebben een vaccin ontwikkeld om de gevreesde zwarte huid kanker de verschrikkingen: De Impfserum bevat een eiwit, de immuuncellen geactiveerd in het lichaam te vechten tegen de kanker effectiever. Het kan voorkomen dat in Zieke dochter tumoren (metastasen) in het lichaam. De klinische proef in Duitsland is veelbelovend. Deskundigen hopen dat het vaccin zal worden goedgekeurd volgend jaar in Europa.

Geef een reactie

Scroll To Top