Snelevacature Amsterdam

5 dingen die je kunt maken in de nagelstudio ziek

Bei der Maniküre
Gevaarlijke schoonheid procedure: Het geval van de nagels gebruikt om stof: methylmethacrylaat is schadelijk voor de gezondheid en een Glanzende, mooie nagels in 15 minuten – veel vrouwen waarderen het modelleren van acryl nagels. De huid artsen beschouwen deze methode, echter, is schadelijk voor de gezondheid en een duidelijke EU-uitdaging-breed verbod op de stof. De praktijk Vita legt uit hoe ongezond een bezoek aan de nagelstudio kan worden.

In de conventionele nail studio ‘ s is het werken met schadelijke stoffen – dit is het resultaat van een recente BBC-documentaire. Methylmethacrylaat (MMA), de stof werd verboden in de Verenigde Staten, Canada en Australië. Je zou kunnen leiden tot hoge concentraties van infecties in het gezicht, de handpalmen en vingertoppen. Daarnaast kunnen loskomen van je eigen nagel.

Wat is er gebeurd met de nagels?

In het geval van het modelleren van acryl medium worden gebruikt nagels, die elk bestaan uit een Vloeistof en een poeder component. De Pasta wordt aangebracht met een sjabloon verzorgde nagel, gemodelleerd, en verhardt langzaam. In dit proces worden kleine moleculen aan elkaar koppelen om een zogenaamde high-molecular-weight plastic. De stof methyl methacrylaat kan direct worden gebruikt op de huid en de nagel, in de Vorm van Damp door de neus ingeademd, en leiden tot gevaarlijke contact op met allergieën. Bovendien beschadigen ze gezonde nagels permanent.

Consument Minister pleit voor het verbod van

Baden-württemberg is de consument Minister Alexander Bonde (Groen) pleit voor de afschaffing van de gevaarlijke chemische stof in de nagels. Het gebruik van de gevaarlijke stof in cosmetische producten is gevestigd in Duitsland en de EU. “De Federale regering moet dringend werk voor een duidelijke EU-breed verbod van MMA in cosmetica”, – benadrukt de Minister.

Verdere Bronnen Van Gevaar:

Gel Manicure

Veel vrouwen vertrouwen op de zogenaamde Gel manicure, de verflagen door UV-straling zijn gehard. Skin doctors houden, de apparaten, maar voor zo schadelijk zijn als de zonnebank, ze waarschuwen van kanker van de huid en ouderdomsvlekken. Handen met zonnebrandcrème te beschermen.

Schaar en Tondeuse

De meest gebruikte instrumenten in de nagelstudio moet ontsmet worden na iedere behandeling zorgvuldig anders Virus infecties ( bijv. Hepatitis C) bedreigen. Deze virussen overleven voor een bepaalde tijd buiten het lichaam, zoals een schaar, tondeuse en nagelvijlen. Zodra het Virus is met bloed in contact komt, kan het doordringen in het lichaam en het risico op levercirrose of zelfs leverkanker.

Overmatige Indienen

De cuticula dient ter bescherming van de nagel van bacteriën en vuil. Het wordt verwijderd door overmatige indienen, zwelling en ontsteking optreden. Een spijker bed de ontsteking kan plots optreden of voor een lang verblijf. De ontsteking niet wordt behandeld, kan optreden op lange termijn schade aan de nagel, botten en gewrichten.

Kunst nagels

Kunstnagels te voorkomen dat de zuurstof met de Keratine (het is voor de versterking van onze natuurlijke nagels) in aanraking komt. Het resultaat is dat de natuurlijke nagels zijn dun en broos. Het blijft aan jou om op te hangen of vast zit je, breken, en met hen de natuurlijke nagel. Daarnaast is de kunstnagels zijn niet elastisch en kan alleen worden verkregen met een grove bestand om het te verwijderen, wat resulteert in schade aan de nagelplaat en het nagelbed.

Hamburg-harburg, 16. Januari 2015

Geef een reactie

Scroll To Top