Snelevacature Amsterdam

5 manieren om hoge bloeddruk zonder medicatie

Bluthochdruck
Hebt u last van een hoge bloeddruk? We onthullen de vijf manieren die u kunt uw bloeddruk verlagen natuurlijk Beta-blokkers, ACE-antagonisten-remmers en calcium – deze geneesmiddelen te hoge bloeddruk weet de patiënt. Er zijn ook manieren om de bloeddruk te verlagen, zonder pillen.

Hoge bloeddruk is een van de meest voorkomende Lijden in Duitsland, en is een van de meest voorkomende ziekten. Volgens de duitse vereniging voor hypertensie en preventie, 20 tot 30 miljoen Duitsers hebben last van de zogenaamde arteriële hypertensie. Velen van hen neem je medicijnen om het normaliseren van de bloeddruk. Een bloeddruk van 120/80 mm Hg (millimeter Kwik) is in het gezonde assortiment. Vanaf een waarde van 140/90 mm Hg of hoger, de arts van hoge bloeddruk spreekt. Om te voorkomen dat schade aan het hart en de bloedvaten als gevolg van de constante stress in het cardiovasculaire systeem, de arts schrijft medicatie, bijvoorbeeld Beta-blokkers, die verwijden de bloedvaten. De zogenaamde ACE-remmers (remmen komen om de bloeddruk stimulator Angiotensine-II) en calcium-antagonisten (voor een betere elasticiteit van de bloedvaten).

Bloeddruk medicatie zonder bijwerkingen

Al deze middelen werken goed om de bloeddruk op de lange termijn. Ze hebben echter ook nadelen: Voor één, het gaat om verschillende bijwerkingen. Ook het feit dat je een leven lang regelmatig genomen, want zonder de medicatie die de bloeddruk zal stijgen, is voor veel patiënten een overlast. Er zijn ook andere manieren om de bloeddruk te verlagen zonder medicijnen – zelf. De praktijk Vita maakt u kennis met 5 natuurlijke bloeddruk verlagende medicijnen:

Dr. Slapen

Het klinkt triviaal, maar een goede nachtrust is één van de gezondste drugs in de wereld. In de slaap, alle van de cellen en het bloed zijn vernieuwde druk is verlaagd op een natuurlijke manier. Je slaapt over een langere periode van tijd minder dan vijf uur per nacht, kan het ontwikkelen van een chronische hoge bloeddruk. Ook een reeds bestaande hypertensie kan nog worden versterkt door te weinig slaap.

Dr. Laat-de-zout-

Zout bevordert de vorming van messenger stoffen in de bloedvaten. Door de vernauwde diameter van de bloedvaten, de bloeddruk verhoogt. Laat gewoon de Vinger van de salt shaker is niet voldoende. Een veel zout, nemen we niet op al verwerkte voedingsmiddelen, die we vaak niet weten hoe veel zout bevatten, in waarheid. Daarom is In het geval van verhoogde bloeddruk niet beter moeten worden gedaan gegaan. Ook de kantine en het restaurant heeft vaak overmatig zout inhoud. Alleen gebruikt voor het koken en zo fris en evenwichtig, kan worden geregeld via het voedsel zijn van hypertensie.

Dr. Ontspanning

Stress is een van de meest schadelijke en de meest onderschatte vijanden van ons lichaam. Omdat Stress verhoogt het hormoon cortisol is uitgebracht – wat doet de bloeddruk stijgen. Wat is evolutionair nuttig om het lichaam in risicovolle situaties, stemming, kan leiden tot ernstige schade op lange termijn. De Stress niet luisteren namelijk, ook kan de hoge bloeddruk chronische. Probeer om de stress te verminderen niveau. Graag, dat is aan u. Ademhalingsoefeningen, sport, Meditatie, vooral de laatste, het is uitdrukkelijk aanbevolen door de American Heart Association: “Meditatie is een Oefening die helpt om Stress te bestrijden en het bereiken van een rustige en ontspannen gemoedstoestand.” Bij het Mediteren, ademhalingstechnieken of gericht worden gebruikt op bepaalde kleuren, geluiden of woorden in te bevrijden van de geest. Studies hebben ook aangetoond dat meditatie vermindert het hart van de aanval en het risico op een beroerte met bijna de helft.

Dr. Schalen

Als het gewicht toeneemt, zo is het, helaas, bijna altijd ook de bloeddruk. Het goede nieuws is dat Door een gecontroleerde en gezonde manier om gewicht te verliezen, hij kan ook verminderen ze weer. Dit kan het beste door middel van een evenwichtige weinig zout (zie nummer 2) van voeding en beweging.

Dr. Laat-de-koffie-weg

Als u niet kunt vertrekken zoals de meeste mensen zonder koffie in het huis, zult u niet als dit nieuws: studies hebben aangetoond dat cafeïne zet het lichaam in milde stress voorwaarden en dus de bloeddruk kan verhogen. Hoewel de onderzoekers van de AMERIKAANSE Mayo Clinic benadrukken dat de bloeddruk-het vergroten van het effect van de consumptie van koffie tot nu toe, alleen bij mensen aan te tonen, meestal een beetje drinken koffie – maar wie wil om alles goed te doen, je kon schakelen in plaats van koffie met Groene thee. Dit is zijn Wake-waardoor agenten verspreid over de dag en is minder schadelijk voor het lichaam.

Hamburg-harburg, 11. November 2016

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie

Scroll To Top