Snelevacature Amsterdam

5 tips hoe je dat kunt versterken uw defensie

Paar steht am Strand und genießt die Luft
Hoe u kunt voorkomen dat een koude succesvol en versterken uw defensie, kunnen wij zeggen in onze foto galerij, Nu is de tijd, in het aantal griepachtige infecties verhoogt. Wij vertellen u hoe u kunt bereiden effectief.

Een verstopte neus, kriebelende keel en zeurende hoest. Tot de dag van vandaag, ondanks de moderne geneeskunde, geen vaccinatie, die ons beschermt tegen verkoudheid. De reden voor deze ziekte is de verantwoordelijke virussen veranderen voortdurend.

Ziekteverwekkers dringen gemakkelijk door onze slijmvliezen

Echter, wij zijn niet blootgesteld aan ziekteverwekkers hulpeloos. Het immuunsysteem zorgt ervoor dat indringers geblokkeerd zijn vanaf de buitenkant. Echter, Stress, ongezonde voeding en gebrek aan slaap leiden tot het verzwakken van onze verdediging. Het resultaat is dat de bescherming van het mechanisme faalde, en pathogenen hebben een gemakkelijk spel, onze slijmvliezen binnen te dringen.

De praktijk Vita wordt uitgelegd hoe u kunt versterken van uw verdediging voor nu. Nu, door onze galerij van foto ‘ s te klikken en te ontdekken welke strategieën tegen infectie om snel helpen.

Geef een reactie

Scroll To Top