Snelevacature Amsterdam

5 verrassende diarree trigger

Eine Frau sitzt mit Bauchkrämpfen auf dem Bett
Frequente diarree verzwakt het hele lichaam – en dit is wat het betekent voor Patiënten is het meestal een grote opluchting om te achterhalen wat de oorzaak van terugkerende diarree is een grote belasting voor de betrokkenen. In de meeste gevallen echter, is het gemakkelijk te vermijden als de oorzaak bekend is. De praktijk Vita ‘de vervuiler betaalt’ verborgen covers geval.

Een slecht humeur en Stress

Mensen met een depressie of angststoornissen lijden vaker aan chronische diarree dan het gemiddelde, dit is een 2013-gepubliceerde studie toont. De reden hiervoor is volgens deskundigen in de nauwe verbinding tussen de hersenen en de darm: De darm is uitgerust met een complex zenuwstelsel. Door middel van dit Systeem communiceert met de hersenen en neemt negatieve stimuli waar te zijn, wat hem in staat stelt te “brengen het in rep en roer”. Dus antidepressivum kan verlichten de symptomen van een prikkelbare darm. Bovendien, iedereen Die angstig, depressief of gespannen zijn, het verhoogde niveau van het stresshormoon Cortisol. Dit zorgt ervoor dat alle lichaamsfuncties worden versneld, met inbegrip van de spijsvertering. In aanvulling op antidepressiva ontspanningstechnieken zoals Yoga kan helpen om in de stemming verband met de bestrijding van diarree – meer ontspanning tips, zie hier.

Onregelmatig en slecht slapen

Die zich voortdurend, zijn innerlijke klok “,” de spijsvertering verstoord. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren in het geval van mensen op shift: Omdat het lichaam probeert het opnieuw en opnieuw, op het nieuwe ritme. Met name de darm te maken van deze constante “Mini-maken van een jet lag” – het resultaat is vaak diarree. Het kan ook worden veroorzaakt door een gebrek aan slaap: als gevolg van slaaptekort, produceert het lichaam meer Cortisol, die op zijn beurt versnelt de spijsvertering. Het beste recept: Zeven tot acht uur slaap per nacht en, indien mogelijk, een regelmatig slaap-tijd.

Suikervrije Kauwgom

Als “suikervrij” op de verpakking van de Kauwgom, voorzichtigheid is geboden. Want achter het is een verborgen kan worden geplakt vanwege geval trigger: de zogenaamde sorbitol is een zoetstof gebruikt als suikervervanger. Studies tonen aan dat het een laxerende werking van de stof.

Sport

Door middel van case leren is een extreme sport en is wijdverbreid, studies tonen. Maar ook Amateur-sporters die regelmatig bewegen kan een laxerend effect hebben. De reden hiervoor is dat In het geval van de zware inspanning, het lichaam zich beroept op de doorbloeding van het maag-darmkanaal, voor de voeding van de spieren van voldoende zuurstof. Dit kan leiden tot krampen en diarree. Maar de opleiding-by-case is onvermijdelijk: Drink voor en tijdens het sporten en veel water, zes uur voor de Training geen cafeïne en geen vet of vezelrijk voedsel.

Brood en graanproducten

Als u last heeft afgezien van frequente diarree tot een opgeblazen gevoel en al snel voel me moe en lusteloos, dat zou de oorzaak kunnen zijn van Gluten-intolerantie: het lichaam is een Reactie op de Gluten, opgenomen in granen zoals tarwe, spelt, rogge, haver en gerst. Betrokken granen maakt het immuunsysteem antilichamen tegen de cellen van de dunne darm, waardoor de huid ontsteking van het slijmvlies. Een Gluten-intolerantie is de oorzaak, de symptomen verdwijnen wanneer de graankorrel bevat deze specifieke lijm eiwit, wordt het verwijderd uit de dining plan.

Hamburg-harburg, 22. Mei 2015

Geef een reactie

Scroll To Top