Snelevacature Amsterdam

6 dieet voedingsmiddelen die je vet

Diät-Lebensmittel Light-Joghurt
Vetarm – met heel veel suiker: Sommige voedingsmiddelen met het label “light” – bevatten minder vet maar veel meer suiker. Hier leer je wat producten, zullen we beter in de vingers laten Light producten is de smaak, de drager van vet wordt vaak vervangen door koolhydraten. Daarnaast hebben de onderzoekers ontdekt dat Vet vervangt interfereren met het metabolisme. Wat voor dieet voeding je moet vermijden in de toekomst.

Dieet producten bewaren geen calorieën

De toevoeging van “licht” stelt ons in staat om veel van, zonder een slecht Geweten genieten. Omdat, volgens een EU-verordening, het voedsel moet bestaan uit ten minste 30 procent minder suiker, vet, alcohol of cafeïne dan de referentie van het product. Echter, verschillende onderzoeken kwam tot het resultaat dat de langdurige consumptie van Light-producten, in plaats in plaats van afneemt. De reden is dat de meeste van deze voedingsmiddelen zijn rijk aan calorieën.

Deze 6 dieet voedingsmiddelen die u moet vermijden

We hebben veel voor u de zes grootste product ligt. Op de producten die u moet vermijden in de toekomst, leer je in de gallery.

Geef een reactie

Scroll To Top