Snelevacature Amsterdam

7 home remedies voor koude Zwanger

Erkältete Schwangere trinkt Tee
Een Ijsland ‘ s mos-koffie verlicht een droge hoest en ontstekingen in de mond en keel. U zult ontdekken een hoest nu voor meer home remedies voor koude Zwanger op de foto ‘ s gallery, pijn in de nek, loopneus en co. om snel te verdwijnen, om te helpen bij verkoudheid Zwanger is deze zacht betekent.

Zwangere vrouwen lopen een bijzonder risico van Aanbestedende een koude, omdat uw immuunsysteem verzwakt is tijdens de zwangerschap. U moet de tijd nemen zo weinig synthetische ingrediënten, zoals deze ook te handelen via de placenta naar de Baby, en in het ergste geval, ontwikkeling en problemen kan veroorzaken. Veel Zwangere vrouwen lijden het ongemak zonder medicatie. Wat de meeste van jullie niet weten: een zere keel, loopneus, hoest, hoofd en oor pijn in de zwangerschap kan worden met eenvoudige huismiddeltjes voorzichtig en effectief behandeld worden.

 

 

 

Deze home remedies zijn in de zwangerschap taboe!

Er zijn echter beperkingen! Op essentiële Oliën moeten worden vermeden Zwangere vrouwen, omdat ze kan leiden tot bloeden of zelfs weeën-het bevorderen van kan worden. Deze medicinale planten zijn niet toegestaan in de zwangerschap:

  • Salie
  • Zoethout
  • Ginseng
  • Rozemarijn
  • Pepermunt
  • Tijm

Ook zweten kuren kan worden, vooral in het laatste derde van de zwangerschap gevaarlijk, omdat het parcours is zwaar beladen, en vroeggeboorte kan worden geactiveerd.

Wat zijn de zeven remedies van het huis voor de koude Zwangere vrouwen, echter, zijn onschadelijk, we zullen u laten zien in de galerij.

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie

Scroll To Top