Snelevacature Amsterdam

7 redenen Chia zaden om te eten

Chia-Samen können die Gesundheit auf vielfältige Weise fördern
Chia zaden kunnen bevordering van de gezondheid in een verscheidenheid van manieren om gewicht te verliezen zonder inspanning? De go! Als u weet dat het geheim van deze zaden en het gebruik van het goed.

Superfood Chia Zaden

Als voedsel zijn voor de gezondheid van bijzonder waardevol, voedingsdeskundigen graag praten over Superfood. Een veel gemerkt van nieuwkomers in de Trend voedingsmiddelen zijn zaden van de Chia. Het is meestal donkere, kleine korrels, volledig zonder een smaak van zijn eigen. Lekker je niet zo, maar het is veelzijdig. In het geval van de Azteken en de Maya ‘ s in Zuid-Amerika, ze waren eeuwen geleden aan de basis voedsel. Azteekse krijgers nam het voor elk gevecht, want je moet maken. Chia betekent kracht.

Chia zaden zijn rijk aan voedingsstoffen

En eigenlijk is de innerlijke waarden van de zaden kunnen meer dan te overtuigen: u 38 procent van Chiaöl en 20 procent uit Eiwit. Ze bevatten vijf keer meer calcium dan melk, een hoog gehalte van antioxidanten en Omega-3 vetzuren. Bovendien konden de onderzoekers aantonen dat er een hoog niveau van Vitamine B, calcium, kalium, ijzer, fosfor, zink en koper. Chia zaden hebben een positieve invloed op de bloeddruk en bloedsuiker, verminderen van de schadelijke LDL-cholesterol en houden van het hart en bloedvaten intact. Ook een droge huid kunt u beschermen.

Ondanks alle euforie kon niet worden verzwegen, dat veel van de fabrikanten van de geadverteerde voordelen voor de gezondheid van de Chia zaden is niet wetenschappelijk bewezen.

15 gram Chia zaden per dag worden aanbevolen

De European food safety authority dringt aan op een dagelijkse hoeveelheid van 15 gram Chia zaden. Deze bevat vijf tot zes gram van vezel en het equivalent van ten minste 22 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor volwassenen. Ze passen heel goed bij een salade, bij ontbijtgranen of in de yoghurt.

Klik door de galerij en leer de 7 belangrijkste redenen Chia zaden om te eten!

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie

Scroll To Top