Snelevacature Amsterdam

8 tips voor een gezonde nagels

Tipps für schöne Nägel
Hoe om terug te krijgen gezonde, mooie nagels die zo sterk zijn dat je nauwelijks break-even? Meer informatie in deze foto-galerij van Mooie nagels, de gezondheid en vitaliteit van het signaal. Veel mensen last van, maar nog steeds onder de nagel problemen, zoals verkleuring van de nagel. U kunt hier lezen, wat u kan helpen echt.

Wassen, schoon, touch – onze handen zijn benadrukt in het dagelijks leven. Dit leidt vaak tot de nagels aangetast. Het resultaat is dat de nagels, splinters, broos worden en breken. In het ergste geval, dit leidt op zijn beurt tot ernstige problemen, zoals een ontstoken nagel bed.

Nagels goed te onderhouden

Wat gedaan kan worden tegen de verkleuring van de nagel? Wat is het schadelijk voor mijn nagels? Hoe verzorg ik mijn nagels recht?

Klik hier om te lezen wat vind je nagels echt goed.

Snijd met gevoel

Gezonde nagels groeien meestal één Millimeter per week, dus je moet goed onderhouden elke 10 tot 14 dagen. Dit kan het beste gedaan worden met het bestand, omdat de schaar of tondeuse de nagel plaat onder zo veel druk dat het kan leiden tot gespleten haarpunten. De nagels zijn stabiel, kunt u gebruik maken van een diamant of saffier bestand. Ze zijn nogal broos, nagelvijl schuurpapier de meer zachte Alternatief.

Geef een reactie

Scroll To Top