Snelevacature Amsterdam

Aambeien

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • De expert zegt
 • In het geval van aambeien is er weefsel in het binnenste gebied van de anus. Samen met de sluitspier, het wordt gebruikt voor het afdichten (continentie). Het is normaal gesproken noch zichtbaar, noch voelbaar. Door allerlei oorzaken kan de aambei weefsel te vergroten en leiden tot klachten. De behandeling is geschikt – afhankelijk van de ernst van de aambeien ontsteking – drugs, Ablatie of een operatie.

  Wat zijn aambeien?

  Elke persoon heeft een zogenaamde haemorrhoidal kussens. Dit is een sterke doorbloeding in het weefsel in het bovenste deel van het anale kanaal. Het ondersteunt de sfincter, de sluitspier seal. Normaal gesproken, de hemorrhoidal kussen is goed verankerd en niet zichtbaar vanaf de buitenkant. Als door “aambeien” wordt gesproken, worden vergroot, maar meestal of ontstoken aambeien zijn bedoeld om pijn te veroorzaken. Artsen spreken van “haemorrhoidal ziekte”.

  Een aambei is een ontsteking kan worden uitgesproken. De klachten van een aantal jeuk en bloed in de ontlasting, ernstige pijn en ontsteking. Artsen onderscheiden vier fasen. Wat is de oorzaak van aambeien Lijden is niet duidelijk. Echter, een aantal factoren bekend zijn die kunnen bijdragen aan deze. Een onevenwichtige voeding met weinig vezels kan worden triggers, zoals Overgewicht, gebrek aan lichaamsbeweging en overmatig persen tijdens de stoelgang.

  Über Hämorrhoiden spricht wohl niemand gern. Doch nur ein Gespräch über die genauen Beschwerden des Patienten und eine anschließende Untersuchung erlauben eine Diagnose und anschließende richtige Behandlung

  Op aambeien niemand spreekt zo. Echter, u last heeft van ontstoken aambeien, moet u vertrouwt uw arts

  Mogelijke oorzaken van aambeien

  Hoewel er geen wetenschappelijke uitleg van de oorsprong van aambeien, verschillende risicofactoren die kunnen bijdragen aan een haemorrhoidal ziekte. Bijvoorbeeld, een onevenwichtige voeding kan zorgen voor een zachte stoel, wat is een mogelijke oorzaak voor aambeien. Te weinig bewegen of Overgewicht kan worden geïnventariseerd door deskundigen vaak als mogelijke redenen voor de ontsteking.

  Proctologist als specialist voor aambeien

  Op aambeien niemand spreekt. Ook veel mensen die te Verlegen zijn om naar de dokter gaan. Maar maak je geen zorgen – een proctologist is gespecialiseerd in het onderzoek van het rectum en de Anus. Ook gastro-enterologen en chirurgen zijn een goed persoon te contacteren, als aambeien veroorzaken ongemak. Je maakt de diagnose na een grondig onderzoek en het vinden van geschikte therapie.

  De proctologist zal detecteren van aambeien, is een tijdige behandeling is dringend nodig, omdat anders de aambeien verergeren. Toen de schepen kunnen barsten en zware bloedingen veroorzaken. Ook als de hemorrhoidal ziekte is lijden in de vroege stadia is eigenlijk onschuldig, raadpleeg dus zeker een de dokter. Want er is een tweede risico: Kwaadaardige zweren in de dikke darm of de huid kanker worden vaak niet opgemerkt in de tijd, omdat de symptomen van de ziekte van de tumor te lijden van een hemorrhoidal geretourneerd.

  Vroege behandeling en preventie van aambeien

  Aambeien behandeling nodig. Dus het verlichten van de symptomen en complicaties, zoals een verergering van de pijn kan worden vermeden. In het geval van milde symptomen van de toepassing van speciale zalf of zetpillen is meestal voldoende. Ook is er een zogenaamde rubber-ring ligatuur, of de Desolate zijn voor de behandeling mogelijk is. De ontstoken aambeien zijn vergroot sterk of bloeding, operatie aanbevolen. De chirurg verwijderd veranderd weefsel.

  In het acute geval, het verlichten van supplementen met Hamamelis, de heks hazel het ongemak van aambeien. De plant op basis van de werkzame ingrediënten om te stoppen met de ondraaglijke jeuk, remmen de ontsteking en borstvoeding kleine bloeden. Ook de heks hazel bacteriën en schimmels, stoot, en wordt goed verdragen (bijv., Hametum, over-the-counter in de apotheek). Als een zalf, het voedt de huid tegelijkertijd de geïrriteerde slijmvliezen, verhoogt de elasticiteit en maakt je minder kwetsbaar. Voor de effectieve, interne behandeling van aambeien, zijn er zetpillen met applicator.

  Aanleg, een Baan die je hebt om te zitten heel veel, of zelfs de leeftijd van aambeien kun je niet voorkomen, dat is zeker. Echter, er zijn vele manieren om het risico te verminderen. Goede voeding, voldoende beweging, optimale Hygiëne en de juiste “gedrag, naar de wc gaan” zijn belangrijk voor het ongemak in het anale gebied en de problemen in de stoelgang voorkomen.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top