Snelevacature Amsterdam

Acai houdt de zenuwcellen gezond

Acai bessen zijn in verband met diëten bekend is, heeft een hoog percentage antioxidanten en vitaminen maakt ze bijzonder waardevol. Een studie toont nu: Acai bessen kunnen hebben voor Gebruik in de preventieve behandeling van dementie.

Vaak wordt gemeld dat met de geleidelijke ontbossing van de tropische regenwouden van de mensheid, de grootste natuurlijke apotheek op de planeet verloren. Een sinds mensenheugenis bewoond, en onlangs de wetenschap ontdekte de Plant, is een indrukwekkend voorbeeld van. De wijdverbreide Acai palmboom heeft eetbare hart van palm, en ontwikkelt zich zeer smakelijke bessen die herinneren in het uiterlijk en de grootte van bosbessen. De Botanische Euterpe oleracea-tree, in het duits, het alledaagse Naam van de kool palm boom is gegeven, levert een belangrijke bijdrage aan de voeding van de mensen tussen Panama en Brazilië.

Momenteel tal van studies over de hele wereld met de gezondheidsbevorderende eigenschappen van de bessen. De focus ligt op uw unieke samenstelling is de polyfenolen, die zijn secundaire plantaardige stoffen die de vruchten hun kleur en smaak, in het centrum. Deze polyfenolen hebben een hoge anti-oxidant en anti-inflammatoire werking en kan zich bewijzen in de preventie tegen hart-en vaatziekten, kanker en andere kwalen.

Diverse effect van de polyfenolen in Acai bessen

Acai für gesunde NervenTot de dag van vandaag, het is aangetoond dat de pulp van de Acai berry bevordert de signaal transductie of de overdracht van signalen tussen de cellen, de activiteit van het enzym en de gevoeligheid van de receptoren. Bovendien zijn de bessen helpen om het evenwicht te behouden tussen oxidanten en antioxidanten en verminderen de productie van Pro-inflammatoire cytokines. Australische wetenschappers van de Universiteit van Adelaide, het wordt nu beheerd in een In-Vitro of reageerbuis studie toonde aan dat de Acai berry preventief kan worden gebruikt tegen dementie.1

Dit is het effect van de polyfenolen op de zogenaamde Beta-Amyloide. Het bestaat uit peptiden, Verbindingen van aminozuren, echter met minder voorraad dan eiwitten, die zijn toch wel “kleine eiwitten”, een aantal van die vormen zo Een?40, en Een?42 in de bloedbaan en in de hersenen worden gestort. Dit leidt tot schade aan de hersenen cellen, evenals bij uw overlijden door oxidatieve Stress. Dus een verlies van cognitieve vaardigheden is een cruciale factor voor het ontstaan van dementie, dat is de reden waarom deze Beta-Amyloïde als seniele Plaques.

Extract van Acai remt bessen giftig effect van Beta-Amyloïde op de cellen

Voor hun studie, de Australische onderzoekers hebben voorbehandeld bessen cellen met een extract van Acai en dan de Beta-Amyloïd A?1-42 blootgesteld. In het resultaat, de wetenschappers vonden een toename in de levensvatbaarheid van de cellen, wat resulteert in een verbetering van de gezondheid van de cellen, evenals de vermindering van de dood van de cel, ondanks de Beta-Amyloid-invloed. Het beperken van de onderzoekers had toe te voegen, echter, dat vergelijkbare effecten kunnen ook worden neurotoxische van toepassing op Beta-Amyloïde Een?25-35 werden waargenomen. Toch leren is de wetenschap van de ontdekking van een nieuw mechanisme van actie, de neuroprotectieve eigenschappen van Acai bessen voorheen onbekend waren.

Bron:

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top