Snelevacature Amsterdam

Achteruitgang in de kwaliteit van het sperma van 33% in 17 jaar

In slechts 17 jaar, het bedrag van de mobiliteit en, in het Algemeen, de kwaliteit van het mannelijke sperma in het geval van de franse, viel door een derde. Een daling in de kwaliteit van het sperma en de hoeveelheid wordt algemeen aangenomen dat door wetenschappers, het resultaat van de toenemende milieuvervuiling, oxidatieve Stress en slechte voeding.

Ongeveer 15 procent van alle paren in Duitsland wonen met een onvervulde kinderwens. Een angstaanjagend aantal, die heeft ook een stijgende trend. Dit is niet alleen in Duitsland, maar lijkt overeen te komen met een wereldwijde Trend. Vrouwelijke en mannelijke onvruchtbaarheid Onvruchtbaarheid is als de basis van een ongeveer gelijk aandeel van 40 procent.

Door de vruchtbaarheid van de man is een analyse van het Ejaculaat, de zogenaamde spermiogram, informatie. In veel van de studies werden gegevens verzameld om Algemene uitspraken over de ontwikkeling van de zaadcellen aan. Helaas, het stond vaak op de rand van de studie of dat de resultaten van het onderzoek zijn niet bepaald op een onbevooroordeelde manier. Soms is het ook gebeurd dat de toegepaste statistische methoden zijn gewoon niet geschikt.

Franse wetenschappers onder leiding van Dr. Rolland, onder andere door het Institut de Veille Sanitaire, Saint Maurice, om te voldoen aan de op basis van betrouwbare data base van belangrijke uitspraken over de kwaliteit en het aantal zaadcellen in de mannelijke bevolking over een langere periode van tijd.1

Hoge nauwkeurigheid van het onderzoek

De studie is de eerste vertegenwoordiger van de studie van de ontwikkeling van het sperma hoeveelheid en de kwaliteit op het niveau van een land. Om dit te bereiken is een groot aantal monsters, de onderzoekers in de zaadvloeistof van 154.712 mannen in de leeftijd van 18 tot 70 jaar van 126 franse vruchtbaarheid klinieken.

De onderzoeksperiode besloeg de periode van 1989 tot 2005. Echter, niet alle zaden werden geëvalueerd vloeistoffen. Dit was als gevolg van het bezoek aan een fertiliteitskliniek is, natuurlijk, want van een Vruchtbaarheid probleem. Om te voorkomen dat een niet-representatief deel van inferieur sperma monsters gevonden in het onderzoek werden alleen opgenomen vloeistoffen van de mannen van wie de partner werd beschreven als het hebben van een volledige onvruchtbaarheid.

26.609 mannen, waarin wetenschappers vermoeden dat ze een spiegelbeeld van de totale bevolking, bleef voor de analyse gewenst.

Alarmerende Resultaten Van Het Onderzoek

kinderwunschWat is er veranderd in termen van kwaliteit en kwantiteit van de zaadcellen in de 17-jarige studie periode? Twee ontwikkelingen gaven de wetenschappers een grote zorg.

In het geval van een 35-jaar-oude mannen, de onderzoekers telden in de jaren 1989 73,6 miljoen zaadcellen per Milliliter van de zaadvloeistof. Met elk jaar, is dit bedrag gedaald naar een gemiddelde van 1,9 procent en in 2005 gedaald naar 49,9 miljoen euro in dezelfde leeftijdsgroep. Dit komt overeen met een totaal verval van 32,2 procent.

Een belangrijke, maar niet kwantificeerbare afname werd ook aangetroffen in het morfologisch intact vorming van de zaadcellen. Alleen de beweging van het sperma bleef grotendeels ongewijzigd. In de jaren tussen 1994 en 1998, zou zelfs een verbetering gevonden.

Root cause analyse

Een oorzaak voor deze alarmerende veranderingen, waren niet in staat om bij te dragen vrij, de wetenschappers zijn geheel in twijfel. Echter, zij ondersteunen de Endocriene-disruptor hypothese, volgens welke de toenemende blootstelling aan bepaalde chemische stoffen, zoals weekmakers hebben een schadelijk effect op het sperma. Daar zijn twee redenen voor. In het geval van een progressieve ondervoeding, en een neiging tot Overgewicht, de mobiliteit van de zaadcellen zou moeten worden getroffen.

Ook het gebruik van tabak als de reden voor de vermindering van het aantal zaadcellen en de toegenomen van schade is uitgesloten, omdat het percentage rokers in Frankrijk is afgenomen van 45 procent in de jaren 1980 tot en met 33 procent aan het begin van het nieuwe Millennium. Milieu-oorzaken zijn het meest waarschijnlijk.

Echter, de gevolgen van zware metalen en gifstoffen uit het milieu in het lichaam uit de voeding. Gezonde voeding, anti-oxidanten en sporenelementen zoals selenium hebben het ontgiften van effecten. Het eten, de verslechtering van de milieu-toxines hebben een toenemend destructief effect.

De werkelijkheid is waarschijnlijk nog erger als een resultaat van de Studie

Spermien GesundheitHet team van onderzoekers werd benadrukt dat het bezoek van de vruchtbaarheid klinieken is meer waarschijnlijk te worden beschouwd door koppels die boven het gemiddelde voor het onderwijs. Deze Achtergrond suggereert dat rokers en Zwaarlijvige, beide factoren die invloed hebben op het sperma sterk en verhoogd met het niveau van het onderwijs minder vaak optreden, kan de neiging om te worden onder-vertegenwoordigd. Evenzo, beter opgeleide mensen eten gemiddeld gezonder dan de gemiddelde bevolking.

In vergelijking met de gemiddelde bevolking, de Toestand van het sperma eruit moet zien dus, nog erger dan de resultaten van het onderzoek laten zien!

Een verder Probleem is dat de methoden van analyse zijn verbeterd in de tijd. Een deel van de verslechtering van de gegevens over de kwaliteit van het sperma zal dan ook te wijten aan het feit dat aan het eind van 2005 niet kan worden gedetecteerd in de Details in de zaadvloeistof precisie, die stond aan het begin van 1989.

Bevordering van de vruchtbaarheid

Mannen die vader zijn van een kind, moet worden uitgeschakeld, daarom zijn de risico factoren zo goed mogelijk. De verschillende vitaminen (Vitamine C, Vitamine D, Vitamine E), aminozuren (l-carnitine, arginine) en anti-oxidanten selenium, glutathion, co-enzym Q10) hebben bewezen zeer effectief voor het verbeteren van de kwaliteit van het sperma is van cruciaal belang (meer hier).

Studie:

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top