Snelevacature Amsterdam

Acute hulp met Arnica

Arnika hilft bei Gelenkverschleiß
Arnica is een goede pijnstiller. De Plant kan beperken in de Vorm van kompressen, tincturen of thee de gevolgen van het pijnlijke gewricht slijtage, Het homeopathische middel Arnica is één van de beste Eerste-hulp-geneesmiddelen, ongevallen met letsel, voor kinderen, zoals een Speeltuin. Hier kunt u meer lezen over de geneeskrachtige planten en hun werking.

Arnica stammen voor verstuikingen en spier

In het geval van een verrekking of verstuiking, het is allemaal om te kalmeren de huid. Daarom is het altijd handig om wat Arnica oplossing (verkrijgbaar in de apotheek) in de kast. De Arnica Plant bevat etherische Oliën en flavonoïden, die werken als een decongestivum en anti-inflammatoire. Een natte, koude kompres met Arnica oplossing, strooi op de zere plek. U kunt ook een paar van Arnica kan worden gebruikt voor het neerzetten van direct en triturated toegepast. De behandeling met Arnica twee tot drie keer per dag herhalen tot de pijn afneemt. Is een acute verstuiking, het getroffen ledemaat is vaak het geval, het hoge store, die de snelheid van de zwelling.

Release met Arnica

Als u klimmen in de kuip, is er meestal een reden voor? Tijd plagen spanning, een koud? Ideale producten voor bad met kruiden. Arnica helpt bij pijnlijke spieren en eucalyptus voor de luchtwegen vrijgesteld. Ook goed voor de zeer droge huid: badzout uit de dode zee. Het is de peeling ondersteuning van de dode hoorncellen.

Geef een reactie

Scroll To Top