Snelevacature Amsterdam

Adem voor Bronchitis: Dus het is gedaan!

Mann mit Bronchitis inhaliert ätherische Öle
De Inhalatie van een zoutoplossing of essentiële Oliën van kamille, eucalyptus en tijm. in het geval van Bronchitis als een gezond Inademen bewezen in Bronchitis met warm water stoom verwijdert hardnekkige korsten, zorgt voor bevochtiging van het slijmvlies en vergroot de verwijdering van slijm Wat te zoeken in een Inhalatie moet letten.

Adem voor Bronchitis: je moet aandacht besteden aan

De toevoeging van essentiële Oliën versterkt dit effect. Naast de etherische Oliën zijn anti-bacterieel, anti-inflammatoire en krampstillend effect op de bronchiën. Ook hebben ze een decongestivum en bevrijdend effect. Tot bevordering van de afscheiding van de verwijdering van de Luchtwegen, ondersteunen het genezingsproces en laat je vrij om te ademen.

Drie tips voor een goede Inademing voor Bronchitis

  • Altijd met de mond en uit door de neus uitademt! Anders, de 80°C heet water damp naar de neus zuschwillt volledig, en het slijm gaat samen met de ziekteverwekkers in de bronchiën. Bij Inademing via de mond, de waterdamp koelt op zijn weg door de longen, de neus, de essentiële Oliën kunnen ontvouwen hun volledige effectiviteit en het slijm wordt vervoerd.
  • Als het weer het toelaat de loop van de dag, zijn geschikt voor Inhalatie Bronchitis in de Ochtend, om encrustations het verminderen van de luchtwegen, en in de avond, om te kunnen worden bevrijd van de adem te wijten aan een betere slaap.
  • De effectiviteit van de gebruikte middelen moeten worden onderbouwd door studies van het type en de dosering van de essentiële Oliën (zoals Pinimenthol, apotheek).

Adem voor Bronchitis: Wat van toepassing is voor kinderen?

Inhalieren hilft Kindern beim Befeuchten der Schleimhäute

De Inademing in Bronchitis met warm water damp helpt te bevochtigen van de slijmvliezen en om het genezingsproces te bevorderen

De Inademing in Bronchitis met warme waterdamp is ook geschikt voor kinderen, om te bevochtigen van de slijmvliezen en om het genezingsproces te bevorderen. In het geval van Inhalatie van etherische Oliën behoeven echter niet te worden gemerkt dat sommige dingen, om niet in gevaar te brengen de kinderen:

Je laat je kind boven een kom met koud balsem en warm water om in te ademen. In het geval van de zogenaamde pot-methode, de brandwonden risico is veel te hoog. In de apotheek kunt u vinden koude vluchtige stoffen (zoals Pinimenthol) die u kunt motregen op het knuffeldier of slapen kostuum voor uw kind. Dus makkelijk en veilig op de nacht van de heilzame etherische Oliën kunnen ontvouwen hun effect.

Bij kinderen vanaf de leeftijd van zes jaar kan worden gebruikt, bijvoorbeeld in geval van een hardnekkige verkoudheid, inhalators, die worden gekenmerkt door een bijzonder veilige toepassing. Vraag in de apotheek in overeenstemming met speciale inhalator, die hebben een heet water insluiting Systeem en een kapje voor de mond en neus. Je hebt het voordeel dat het warm water niet te vervallen wanneer de container per ongeluk laten vallen. Belangrijk: Reinig het na elk gebruik grondig uitspoelen van de container, zodat er geen bacteriën blijven na het Inademen: bij Bronchitis.

Eerste hulp uit de natuur

Er is een natuurlijke stof die wordt geplaatst beschermend op de slijmvliezen van de huid cellen en tegelijkertijd versterkt het immuunsysteem: Een uittreksel (EPs7630) van de wortel van de Zuid-Afrikaanse Cape pelargonium (Umckaloabo oplossing, apotheek). Wetenschappelijke studies tonen aan dat de plant geneesmiddel verlicht hoest, keel-en hoofdpijn met succes bestreden. Heeft een Bronchitis die geluiden sneller. Bovendien, het actieve ingrediënt om de gastro-intestinale Flora is goed te verdragen. Experts raden dat het extract bij de eerste symptomen van verkoudheid, zoals, bijvoorbeeld, een krassend gevoel in de keel te nemen.

Geef een reactie

Scroll To Top